Novosti Sport Događanja

Dan roditelja u Kurilovcu kao sjajna uvertira za Alpas Cup!

17.06.2022. / Damir Žbulj

Kao uvertira 11. izdanju Alpas Cupa Velike Gorice na terenima Udarnika održano je tradicionalno druženje roditelja i djece polaznika Nogometne škole NK Kurilovec.

Kurilovečki omladinski pogon broji više od 300 djece pa se i ove godine na 'Danu roditelja' okupio velik broj ljudi, prijatelja kluba, koji su se zabavljali do kasnih večernjih sati.



Krenulo je sve u 18 sati večerom za sve okupljene, a onda su odigrane utakmice prstića, limača, mlađih i starijih pionira, kadeta, juniora i njihovih roditelja.



U petak je zatišje pred buru, jer u subotu od 10 sati kreće Alpas Cup, kad će se na Udarniku okupiti 600-tinjak mladih nogometaša, njihovih roditelja, pratnje i brojnih turopoljskih ljubitelja nogometa, koji će bodriti limače.



Igrat će se u početku na pet terena, a prvi će u akciji biti OFK Beograd i NK Zelina, NŠ Maksimir i Lokomotiva, HAŠK i Inter Zaprešić, metalac i Sava Strmec te Carvalho FA i NK Rudeš...

Spektakularno svečano otvaranje je od 14 sati, a u subotu se posljednje utakmice igraju od 19.40 sati.



-->>[FOTO] Europa je opet na Udarniku: Kurilovec s nestrpljenjem iščekuje 11. Alpas Cup Grada Velike Gorice!

 


U nedjelju su prve utakmice već u 9 sati, pauza je od 13 do 15 sati, a onda slijedi razigravanje po kup sistemu, od šesnaestine finala.

Velika završnica na rasporedu je od 20.15 sati. 

Galerija slika

Dan roditelja u Kurilovcu kao sjajna uvertira za Alpas Cup! Dan roditelja u Kurilovcu kao sjajna uvertira za Alpas Cup! Dan roditelja u Kurilovcu kao sjajna uvertira za Alpas Cup!

Podijeli