Novosti Sport Događanja

Mraclin je tradicionalno prva stanica MNL Turopolja i Posavine, igra se i Memorijalni turnir 'Blaž, Žina i Gale'

18.06.2022. / Damir Žbulj

Mraclin će u subotu biti domaćin prvog kola nove sezone Malonogometne lige Turopolja i Posavine, no, na Grabi će se igrati sedmo izdanje Memorijalnog malonogometnog turnira 'Blaž, Žina i Gale'.

Turopoljsko-posavsku ligu otvorit će u 15.30 sati Čička Poljana i Jagodno, slijedi susjedski okršaj Mraclina i Vukovine, a nakon njih na teren izlaze Turopolje i Gornje Podotočje.

Snage će odmjeriti i ekipe Okuja i Ribnice, potom i Bukevje i Drnek, a zanimljiv će svakako biti i dvoboj Lazine Čičke i Veleševca.

Naslov brani ekipa iz Kuča, a najtrofejnija momčad će u pohod na sedmu titulu krenuti protiv Rakitovca, na kraju subotnjeg programa MNL TiP.

U nedjelju je domaćin Turopolje, a sastaju se Novo Čiče i Kuče, Rakitovec i Lazina, Veleševec i Bukevje, Drnek i Okuje, Ribnica i Turopolje, Gornje Podotočje i Mraclin te Vukovina i Čička Poljana.

Od natjecanja ove godine pauzira ekipa Buševca. 

U subotu će se u Mraclinu u sklopu Vidovih dana odigrati i revijalna utakmica veterana Mraclina i Jadrana iz Kaštel Sućurca.

Memorijalni turnir 'Blaž, Žina i Gale' igra se u organizaciji NK Mraclin i navijačke skupine GPP, na betonskom terenu, a počinje od 17 sati.

Tri najbolje momčadi dobit će nagrade, a priznanja će se dodijeliti i najboljim igraču, strijelcu i vrataru.

Već tradicionalno igra se do kasno u noć, četvrtfinala kreću od 22 sata, polufinala su oko ponoći, dok se veliko finale igra u 1 sat ujutro!

Za zabavu će biti zadužena grupa Sjaj, a Mraclinci spremno iščekuju sve drage goste koji će ove subote biti željni dobrog provoda.

 

Podijeli