Djevojčice Udarnika druge na Otvorenom prvenstvu Karlovca

Oproštaj od mini rukometa, mlade rukometašice Udarnika zaključile medaljom
IMG-20220619-WA0038

Karlovac je jučer bio domaćin 20. Otvorenog prvenstva Karlovca u mini rukometu. Ovaj se turnir često naziva i neslužbenim prvenstvom Hrvatske u mini rukometu i daleko je najveći turnir za najmlađe rukometaše i rukometašice u Hrvatskoj, a vjerojatno i okolici.
Na turniru je sudjelovala i U-11 ekipa Udarnika, koja je na kraju zauzela drugo mjesto u konkurenciji 32 ekipe.

-Ovaj rezultat još je jedan pokazatelj da se u našem klubu kvalitetno radi s mlađim kategorijama. Čestitamo svim djevojčicama i trenerici na ovom rezultatu- poručili su iz ŽRK Udarnik.

U sklopu dodjele nagrada na 11.međunarodnom turniru Alpas cupu u Kurilovcu organizatori NK Kurilovec čestitali su i djevojčicama na osvojenom drugom mjestu.

Malo je reći da su djevojčice oduševljene dodjelom i čitavom atmosferom Alpas cupa. Hvala NK Kurilovec- ističu iz Udarnika te napominju kako je ovoj generaciji ovaj turnir bio
svojevrsni oproštaj od mini rukometa.

-Na mini rukometnoj ligi Velike Gorice ostalo nam je za odigrati još jedan krug, gdje smo u konkurenciji velikogoričkih klubova osigurali prvo mjesto. Sezonu završavamo u Makarskoj gdje će po prvi puta igrati veliki rukomet na jakom međunarodnom turniru- za kraj će iz Udarnika.

Grad
Hrvatska
Sport
Velika Gorica
Zagrebačka županija