Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
večera za 5 na selu

Gosti na večeri iznervirali gledatelje: 'Bolno za gledati, na karminama je veselije'

Foto: RTL/Screenshot
1/7
22.06.2022.
u 10:15

U utorak navečer u showu 'Večera za 5 na selu' domaćica Jadranka iznenadila je ekipu već na samom početku večere, a onda je poslužila tradicionalna turopoljska jela. No, gledateljima se kandidati nisu pretjerano svidjeli.

Jadranka se u utorak navečer u showu 'Večera za 5 na selu' potrudila napraviti najbolje što može svojim gledateljima pa je poslužila tradicionalna turopoljska jela.

Domaćica je ljubazno, ali pod malom tremom dočekala ekipu s aperitivom, a onda je za predjelo poslužila svoj domaći kruh, sir i narezak. Za glavno jelo Jadranka je poslužila kotlovinu s više vrsta mesa te restani krumpir. Jadranka je za desert poslužila domaće kremšnite, no gosti su redom komentirali kako nisu dovoljno rahle. 

Iako su gledatelji bili oduševljeni hranom, gostima baš i ne.

"A žena super napravila, bogovsku večeru, najgori su oni što hvale pa spuste na kraju", "Prigovori na težinu hrane?! A sve pojedu! Kad bi Špiček, Pažanin i Željka toliko jeli", "Na karminama je veselije. Da nema Ines bilo bi apsolutno negledljivo", "U njima nema života, na žalost hrana i sve padne u drugi plan", "bolno za gledati", "Nikad dosadnije", "Ja bi zaspala na ovoj večeri", pisali su pod komentarima.

Foto: Screenshot

Foto: Screenshot

VIDEO>>Livaković i hrvatska Meghan Markle izrekli sudbonosno 'da'!

Ključne riječi

Komentara 1

HA
HERCEGOVA@AC
11:14 22.06.2022.

Dan na karminima, mi normalni bi rekli "izražavanje saučešća" bi trebalo biti veselo. Osoba je ipak otišla u bolji svijet od ovoga u kojem je dosada živjela. A to što će me ovaj koji je prao noge u bari doo 1995 jer nije znao za kupatilo i lavor nema veze sa temom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije