Novosti Sport Događanja

Inesina morska priča svidjela se samo jednom gostu pa je domaćica završila na posljednjem mjestu

24.06.2022. / Klara Kosić

Umirovljenica Ines bila je jučerašnja domaćica u „Večeri za 5 na selu” u velikogoričkom izdanju. Ines inače živi u Zagrebu, no kandidate je ugostila u svojoj vikendici u Donjem Dragonošcu.

Za goste je pripremila predjelo naziva Iz dubine mora, glavno jelo Jadranska rapsodija i desert Eksplozija okusa. Predjelo je svima bilo ukusno za razliku od rižota od liganja koji je i domaćici bio neslan, a i palačinke nikome nisu bile dovoljno slatke tako da je Ines dobila tek 29 bodova i smjestila se na posljednje mjesto na tablici.

Domaćica je vesela dočekala goste i ponudila ih šibenskom lozom i orahovcem. Silvio je probao lozu i bila mu je dobra dok su dame pohvalile orahovac. Nakon zdravice počeli su s predjelom - salatom od hobotnice.

- Ne volim baš hobotnicu, ali mogu reći da još nisam jeo tako finu; bila je mekana i sočna. Meni je bilo super - rekao je Silvio, a i Ružici je bila jako dobra. Fina je bila i Goranu, no Jadranki, koja je prvi put jela hobotnicu, nije baš odgovarala jer joj je bila gorka.

Druženje se nastavilo uz rižoto od liganja i salatu od matovilca, rikole i maslačka. Jadranka je i za ovo jelo imala iste zamjerke - i salata i rižoto bili su joj gorki, a i Silvio nije bio pretjerano oduševljen, no on je već rekao da nije ljubitelj morske hrane.

- Inače jako volim rižoto od liganja, no danas mi se nije svidio - nije mi bilo ni dosta slano i začinjeno - dodala je Ružica.

Za desert je domaćica poslužila palačinke s orasima, a najviše su se svidjele Goranu koji inače ne jede slatko.

- U palačinkama stvarno nije bilo šećera, bile su malo bezlične - rekao je Silvio, a s tim su složili i ostali gosti.

Poslije večere Ines je gostima pročitala jednu svoju priču za djecu, a nakon poklona za goste, uslijedilo je ocjenjivanje. Goran je i današnjoj domaćici dao desetku jer mu je sve bilo odlično, Ružica se odlučila za ocjenu sedam jer joj se nisu svidjeli glavno jelo i desert, a najkritičniji gosti bili su Jadranka i Silvio koji su dali ocjenu šest. Jadranki su predjelo i glavno jelo bili gorki, a palačinke neslatke, a Silvio je rekao da je šest dao zbog odlične hobotnice, ali palačinke nisu bile slatke i nije mu odgovarao rižoto.

Sutra kuha Ružica, a hoće li nadmašiti trenutačno vodećeg Silvija - ne propustite pogledati od 20.15 sati na RTL-u u novoj epizodi 'Večere za 5 na selu'.

Galerija slika

Inesina morska priča svidjela se samo jednom gostu pa je domaćica završila na posljednjem mjestu Inesina morska priča svidjela se samo jednom gostu pa je domaćica završila na posljednjem mjestu Inesina morska priča svidjela se samo jednom gostu pa je domaćica završila na posljednjem mjestu Inesina morska priča svidjela se samo jednom gostu pa je domaćica završila na posljednjem mjestu Inesina morska priča svidjela se samo jednom gostu pa je domaćica završila na posljednjem mjestu Inesina morska priča svidjela se samo jednom gostu pa je domaćica završila na posljednjem mjestu Inesina morska priča svidjela se samo jednom gostu pa je domaćica završila na posljednjem mjestu

Podijeli