Novosti Sport Događanja

Kršteno peto dijete u obitelji Čatalinac i četvrto u obitelji Vidalina u župi NBDM u Velikoj Gorici

04.07.2022. / Klara Kosić

U župi Navještenja Blažene Djevice Marije u Velikoj Gorici u nedjelju 26. lipnja na misnom slavlju župnik vlč. Norbert Ivan Koprivec krstio je, kao izaslanik Nadbiskupskog duhovnog stola Zagrebačke nadbiskupije, Pavla peto dijete obitelji Marije i Marka Čatalinac i Josipa četvrto dijete obitelji Ivane i Marina Vidalina. Obje obitelji uključene su i aktivne u župnoj Zajednici obitelji.

- Kršćani ne bi smjeli biti navezani na stvari, vlast i osobe. To osobito vrijedi za širitelje Radosne vijesti. „Za slobodu nas Krist oslobodi.“ To je novi život u Kristovoj slobodi prožet i vođen Duhom Svetim koji nas potiče na život po uzoru na Isusa Krista: na ljubav, na međusobnu solidarnost i odgovornost za druge - istaknuo je župnik Koprivec u homiliji.

Na kraju euharistije župnik Koprivec čestitao je roditeljima na otvorenosti životu istaknuvši da je veliki dar župnoj zajednici novi život, koji su na svijet donijeli roditelji malih novokrštenika Pavla i Josipa.

Galerija slika

Kršteno peto dijete u obitelji Čatalinac i četvrto u obitelji Vidalina u župi NBDM u Velikoj Gorici Kršteno peto dijete u obitelji Čatalinac i četvrto u obitelji Vidalina u župi NBDM u Velikoj Gorici Kršteno peto dijete u obitelji Čatalinac i četvrto u obitelji Vidalina u župi NBDM u Velikoj Gorici Kršteno peto dijete u obitelji Čatalinac i četvrto u obitelji Vidalina u župi NBDM u Velikoj Gorici

Podijeli