in , ,

Nina Vuković u Čakovcu na mitingu osvojila srebro i broncu

Maraton klub Velika Gorica

Atletski klub Međimurje u srijedu, 06. srpnja, je bio organizator međunarodnog atletskog mitinga Čakovec 2022. Nastupila su 34 kluba s preko 250 natjecatelja. Atletsku školu Maraton kluba Velika Gorica predstavljala je naša najbolja atletičarka Nina Vuković, ovoga puta u sprinterskim disciplinama, objavljeno je na stranici Maraton kluba Velika Gorica.

Nina se odlično snašla u vrlo jakoj konkurenciji. Tako je u prvom nastupu na utrci od 100 m ostvarila vrijeme od 12,40 sec. te u ukupnom plasmanu zauzima treće mjesto.

Slijedeći nastup uslijedio je nakon samo dva sata od prvog nastupa, ovoga puta na duplo dužoj utrci od 200 m. Nina ovu dužinu savladava za 25,05 sec. i kroz cilj prolazi kao drugoplasirana natjecateljica ukupnog poretka. Interesantno da je na obje trke Ninu iza sebe ostavila šest godina strija atletičarka  AK Medulin iz Medulina, Luana Šebalj.

Atletskoj školi već za nadolazeći vikend u duplom programu 09. i 10. 07.2022. slijedi natjecanje na Prvenstvu Hrvatske za juniore/ke koje će se održati na stadionu Mladost u Zagrebu.

Ukupni rezultati Atletskog mitinga u Čakovcu dostupni ovdje.

Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Loading…

0

Što misliš?

Napisao vgradu