FOTO: NK Vatrogasac uspješan domaćin Vitezova memorijala, CB Chelos najbolji

Pobjednička momčad pokupila je i sve pojedinačne nagrade pa je Marko Preradović najbolji igrač, a Andro Matić vratar turnira
prava nk

Tradicija malonogometnog turnira u Kobiliću u organizaciji Nogometnog kluba Vatrogasac nastavljena je i ove godine. Vrijedna vojska klupskih volontera s uspjehom je odradila 9. izdanje Memorijalnog malonogometnog turnira Božidar Vitez u čast klupske legende, koja je bila nezaobilazan sudionik svih nogometnih zbivanja.

Ovogodišnje izdanje turnira nije pokvarila niti kiša, a da ovaj turnir ima svoju stalnu publiku potvrdio je i broj od 15 prijavljenih momčadi, koje su tijekom cijelog dana razigravale kako bi se dobio novi pobjednik. Ove godine ta je čast pripala CB Chelos, koji je u finalu s visokih 6:0 porazio Club 100. Treći su bili igrači CB Vuglec Matičević, dok su serviseri BT servisa bili četvrti. Pobjednička momčad pokupila je i sve pojedinačne nagrade pa je Marko Preradović najbolji igrač, a Andro Matić vratar turnira.

Završnicu turnira svojim je dolaskom uveličao i zamjenik župana Ervin Kolarec, koji je uz članove obitelji Božidara Viteza te uz klupske čelnike dodjeljivao nagrade najboljim momčadima i pojedincima.

 

Grad
Hrvatska
Sport
Velika Gorica
Zagrebačka županija