Novosti Sport Događanja

FOTO Saniran dio Školske ulice, završeni radovi na toplovodnoj mreži

13.07.2022. / Petar Brnada

Trg kralja Petra Krešimira IV i Trg kralja Tomislava tijekom lipnja su se našli pod opsadom teške mehanizacije koja je izvodila radove na toplovodnoj mreži, pa su bageri tako zagrebali i u dio Školske ulice.

Nakon što je HEP završio radove na toplovodu, u utorak je završena sanacija i obnova dijela ulice. HEP je sanirao jednu stranu kolnika, a po nalogu i u dogovoru s Gradom Velikom Goricom, obnovljen je puni profil prometnice.

Tijekom jučerašnjeg dana djelatnici VG Komunalca asfaltirali su raskopani dio, a postavljena je i horizontalna prometna signalizacija te je ulica od danas otvorena u punom profilu.

Galerija slika

FOTO Saniran dio Školske ulice, završeni radovi na toplovodnoj mreži FOTO Saniran dio Školske ulice, završeni radovi na toplovodnoj mreži FOTO Saniran dio Školske ulice, završeni radovi na toplovodnoj mreži FOTO Saniran dio Školske ulice, završeni radovi na toplovodnoj mreži FOTO Saniran dio Školske ulice, završeni radovi na toplovodnoj mreži FOTO Saniran dio Školske ulice, završeni radovi na toplovodnoj mreži FOTO Saniran dio Školske ulice, završeni radovi na toplovodnoj mreži

Podijeli