Home Izdvojeno Kupski plov i rijeka Kupa pravi su hit sezone!

Kupski plov i rijeka Kupa pravi su hit sezone!

PODIJELITE

Od Lijevih Štefanki do Pokupskog veslali su rekreativci jučer na Kupskom plovu koji je održan u spomen na Oluju, na sve branitelje koji su život ostavili u Domovinskom ratu. „Veslamo, promoviramo sport, zdravi život, ali i sjećamo se svih onih koji su se hrabro suprotstavili neprijatelju koji su dali život i zdravlje za našu domovinu“, rekao nam je načelnik općine Pokupsko, Božidar Škrinjarić. Dan na Kupi bio je kao stvoren za odmor, veslanje i kupanje, a Plov je bio do sad najbrojniji i okupio 100-tinjak veslača.

Plaža u Pokupskom bila je u subotu popodne puna kupača i građana. Na samo 50 minuta od Zagreba to je oaza zelenila, vode, uživanja, izletište koje svatko treba doživjeti, govori nam Škrinjarić.

I dok se s jedne strane građani brčkaju i uživaju u suncu, s druge pak vrijedni veslači i veslačice zaslužuju ručak i večeru. A na stolu je taj dan zaista bilo svega; roštilj, hladni naresci, kobase i lovački gulaš za kraj. Ni naša ekipa nije mogla odoljeti specijalitetima. A bome ni kupancu u Kupi!