in

Dubranec u nedjelju domaćin završnice Breške lige

Šiljakovina najbliža osvajanju naslova prvaka

Nedjelja, 14. kolovoza, dan uoči blagdana Velike Gospe, u Dubrancu će se na asfaltiranom igralištu već tradicionalno odigrati posljednje kolo malonogometne lige Vukomeričkih Gorica, popularne Breške lige.

Prije posljednjeg kola Šiljakovina je zasjela na vrh sa 31 bodom, odnosno prednošću od dva boda pred Novim Brdom i jedino te dvije ekipe mogu postati prvaci 19. izdanja Breške lige.

Šiljakovina igra protiv Lučelnice koja je trenutno na 5. poziciji sa 24 boda, dok Novo Brdo igra protiv Donjeg Hruševca koji pak zaostaje 3 boda i pobjedom može doseći 2. poziciju. U slučaju pobjede domaćina i prošlogodišnjeg prvaka Dubranca nad Velikom Bunom i poraza ili neriješenog Donjeg Hruševca protiv Novog Brda, Dubranec bi se domogao 3. mjesta što bi nakon prilično lošeg ulaska u natjecanje, bio odličan uspjeh. No, ne ovise samo o sebi, ali za utjehu im može biti podatak da je njihov igrač Pavao Galović neprikosnoveni strijelac ovogodišnje lige sa do sada postignutih 30 pogodaka!

Rezultati ostalih susreta imaju samo natjecateljski karakter i osim na međusobni omjer, nemaju većeg utjecaja na stanje na ljestvici.

Nakon sportskog dijela natjecanja, s početkom oko 21 sat proglasit će se najbolje ekipe i pojedinci, najbolja postava natjecanja te podijeliti pehari i nagrade, a nakon toga sve nazočne do ranih jutarnjih sati zabavljat će Lotus band uz vrhunsku ponudu jela i pića.

Foto: FB Breške lige

Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Loading…

0

Što misliš?

Napisao Zlatan Sever