in

Turopoljsko-posavska malonogometna liga u nedjelju završava u Novom Čiču

Kuče na korak do naslova, Vukovina čeka njihov kiks

U nedjelju, 14. kolovoza 2022. godine malonogometna liga Turopolja i Posavine završava svoje ovogodišnje, 8. izdanje. Pehari i nagrade za prve tri ekipe, najboljeg strijelca, vratara i igrača, najbolju postavu te najboljeg domaćina i gosta već su spremni, kao i igralište NK Dinamo Hidrela gdje će se turnir i održati.

Najbliži tituli prvaka je ekipa Kuča koja za protivnika ima pretposljednju ekipu Veleševca i samo bi čudo moglo spriječiti Kučane da i po 7. puta podignu pehar namijenjen pobjedniku. Utakmica Kuče – Veleševec igra se u 16:10 sati.

Vukovina se uz Kuče i Gornje Podotočje pokazala kao najkonstantnija ekipa i još uvijek Vukovinci nisu bez šanse. Doduše, ne ovise samo o sebi i pobjeda protiv ove godine puno skromnijeg Turopolja imat će punu vrijednost samo ako Kuče ne pobijedi Veleševec. Vukovina protiv Turopolja igra u 18:50 sati i do tada će već znati rezultat Kuča…

MNE Kuče nakon pobjede prošle sezone

Mlada ekipa Gornjeg Podotočja (pojačana veteranom Krešom Peternacom na vratima!) sigurna je na trećem mjestu bez obzira na rezultat protiv Okuja, a blizu titule najboljeg strijelca njihov je igrač Filip Harambašić.

Filip Harambašić (G. Podotočje) i Mislav Čunčić (bijeli dres broj 13), prvi i drugi strijelac lige prije zadnjeg kola

Čička Lazina, domaćin Novo Čiče i Mraclin bore se za četvrtu poziciju, a protivnici su Drnek, Rakitovec i Jagodno. Favoriti ne bi trebali imati problema, iako u susretu Čičke Lazine i čvrstih Kučana iz Drneka može biti napeto…

Jedini preostali susret je susret Ribnice i Bukevja, gdje je Ribnica favorit protiv ove godine neprepoznatljivih Bukevljana.

Vrijedni domaćin nakon zadnje utakmice organizira i pucanje penala za nazočne, a u 21:00 sat predviđeno je proglašenje pobjednika i ostalih nagrađenih ekipa i igrača, a očekuje se i dolazak predstavnika Grada Velike Gorice i općine Orle, kao i sponzora.

RASPORED POSLJEDNJEG KOLA:

15.30 RAKITOVEC – NOVO ČIČE
16.10 VELEŠEVEC – KUČE
16.50 DRNEK – LAZINA ČIČKA
17.30 RIBNICA – BUKEVJE
18.10 GORNJE PODOTOČJE – OKUJE
18.50 VUKOVINA – TUROPOLJE
19.30 JAGODNO – MRACLIN
20.15 PENALI
21.00 DODJELA NAGRADA

Novo Čiče, detalj s prošlogodišnjeg turnira

Nakon službenog dijela, fešta se nastavlja uz bogatu ponudu jela i pića, a za dobru atmosferu pobrinut će se grupa Zakon šutnje.

Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Loading…

0

Što misliš?

Napisao Zlatan Sever