in

Turopoljcu pobjeda u prvoj pripremnoj utakmici

U susretu protiv susjednog Turopolja Turopoljac lako došao do pobjede

Željno očekivana prva pripremna utakmica Turopoljca iz Kuča, člana Jedinstvene županijske lige u kojem je ovog ljeta bilo prilično “prometno”, napokon je odigrana u Knejama, a protivnik je bila ekipa Turopolja, člana 1. županijske lige Istok. Iako su pripreme za nadolazeću sezonu u punom jeku, i jednoj i drugoj ekipi nedostajalo je nekoliko igrača, ali svakako se taj izostanak više osjetio kod ekipe Turopolja.

Turopoljac je na svom odlično pripremljenom igralištu krenuo puno bolje u utakmicu i vrlo je brzo došao do vodstva, a strijelac je bio Ivan Hercigonja, novopridošli igrač iz Mladosti Obrezina kada je na centaršut Šutala s desne strane odlično reagirao i pogodio mrežu vratara Turopolja Ogriča.

Svega par minuta kasnije opet Hercigonja poentira nakon kombinacije sa Šestokom, koji je danas bio glavni kreator igre Zelenih, a do kraja prvog dijela još je i mladi Filip Saraf pogodio mrežu udarcem sa 14 m nakon dodavanja Sudeca.

U drugom dijelu opet se krenulo na isti način, Zeleni dolaze i do 4. pogotka kada je Hercigonja izašao sam pred vratara Ogriča i pogodio za svoj prvi trogol u zelenom dresu Turopoljca, nadaju se u domaćim redovima ne i zadnjem!

Peti pogodak djelo je još jednog novopridošlog igrača, Ivana Lucina na dodavanje Šestoka i ulaska s desne strane, da bi točku na “i” stavio već spomenuti Saraf udarcem s bijele točke, nakon što je srušen u kaznenom prostoru Turopolja.

Kao što i rezultat govori, razlika u kvaliteti subotnjih suparnika u Knejama bila je očita, a domaćin je bio raspoloženiji za igru i lako je probijao obranu gostiju. Nekompletni gosti teško su parirali igračima u zelenim dresovima, a bez obzira na rezultat, pred trenerima Žitnikom i Horvatom još je dosta posla da pripreme ekipe za početak novog prvenstva koje počinje za dva tjedna.

Pripremna utakmica

NK Turopoljac – NK Turopolje 6:0 (3:0)

Kuče, igralište u Knejama. Subota, 13.08.2022. u 18:00 sati. Gledatelja oko 80. Vrijeme sunčano, teren odličan za igru.

Sudac: Slaven Grgac

Strijelci: 1:0 – Ivan Hercigonja, 2:0 – Ivan Hercigonja, 3:0 – Filip Saraf, 4:0 – Ivan Hercigonja, 5:0 – Ivan Lucin, 6:0 – Filip Saraf.

NK Turopoljac: Zagorac, Domić, Gogić, Čunčić, Saraf, Trputec, Čaić, Šestok, Šutalo, Sudec, Hercigonja (još su igrali: Eremija (V), Ivančić, Hren, Markulin, Lucin, Karnas).

Trener: Stiven Žitnik

NK Turopolje: Ogrič, Cavrić, Bušić, Josić, Reščić, I. Jambrešić, T. Lučić, Anđelić, Zorić, J. Jambrešić, Benke (još su igrali: Maričić, Avramović, Kralj).

Trener: Vlado Horvat

Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Loading…

0

Što misliš?

Napisao Zlatan Sever