Nogometaši Kupe obranili naslov u Odri

Josip Brajković najbolji igrač, a Dubravko Kušević vratar
299455191_473774348086746_4504707175752026154_n

Nogometaši Kupe u sklopu priprema za novu sezonu 1. ŽNL-Istok, za vikend su sudjelovali na turniru Antonio Majdek Tica u Odri, u organizaciji tamošnjeg kluba. Lani je Kupa na opće iznenađenje svih ponijela pobjednički naslov, a isti je ove godine obranjen.

Nakon uvodne pobjede u ruletu jedanaesteraca protiv obrezinske Mladosti (2:2), Kupa je u polufinalu s 4:0 bila uvjerljiva protiv Male Mlake, dok je u finalu boljim izvođenjem “penala” poražen novi član Jedinstvene županijske lige, NK Meštrica. Kupa je između ostaloga u svojim redovima imala i dva najbolja pojedinca – igrača Josipa Brajkovića i vratara Dubravka Kuševića.

-Svaka čast svim igračima koji su nastupali na turniru i odigrali tri utakmice u tri dana- poručili su iz NK Kupe, za koju su na turniru u Odri pod vodstvom trenera Miroslava Lukinića igrali; Bašić, Belečić D., Belečić I., Brajković J., Brajković L., Jankeš, Klasnić L., Klasnić I., Kušević, Miković, Muža, Petković I. Petković M., Ruklić, Sečenj, Šestak, Vranešić i Zlodi.

Hrvatska
Općina
Pokupsko
Sport
Zagrebačka županija