Novosti Sport Događanja

Predstavite svog oldtimera na Oldtimer show Turopolje 2022!

23.08.2022. / Redakcija

Oldtimer klub Turopolje sprema posebnu poslasticu za sve ljubitelje starodobnih vozila. Na Trgu kralja Tomislava u Velikoj Gorici, 18. rujna održat će se Oldtimer show Turopolje, izložba na kojoj se očekuje preko 150 povijesnih starodobnih automobila, motorkotača, bicikla, poljoprivredne mehanizacije i statičnih motora.

Priredba se prvi puta događa u našem gradu, a trajat će od 15 do 20 sati.

 Uz starodobne automobile, motorkotače, mopede,bicikle,poljoprivrednu mehanizaciju, bit će i izložba sportskih styling preuređenih automobila Auto kluba Retro Team Velika Gorica. Muzej Turopolje pripremio je izložbu motorkotača legendarne Tvornice motora Zagreb, a tu je predavanje i projekcija filmova prof. Valentina Valjka o Prvoj hrvatskoj automobilnoj utakmici 1912.-2022.

Bit će i osvježenja u Gastro ulici s ponudom domaćih specijaliteta Ugostiteljskog obrta Grof, a moći ćete se prošetati dvorišnim obrtničkim sajmom na kojem će OPG-ovi i obrtnici Turopolja izlagati svoje proizvode. Središnji park pretvorit će se u povijesni park u kojem će biti podignut i vojni logor američke vojske te izložba dekorativnog inertnog i airsoft-replika oružja. Posebna priča bit će utrka djece do 6 godina starosti na biciklima s i bez pedala. U skladu s obiteljskim interesima, na Showu će biti raznih zanimljivih događanja. Ulični glazbeni festival ugostit će goričke rock bendove i vokalno instrumentalne sastave te skupine mažoretkinja. Radionice i prezentacija obnova starih motorkotača bit će postavljena u blizini Centra za posjetitelje.

 U sklopu toga, Oldtimer klub poziva sve vozače starodobnih vozila da izlože svoje limene ljubimce i zadive publiku. Pristupnina za vozača je 100 kuna, a za suvozača 50 kuna. Više informacija o sudjelovanju možete naći ovdje i na Facebook stranici Oldtimer kluba Turopolje.

Galerija slika

Predstavite svog oldtimera na Oldtimer show Turopolje 2022!

Podijeli