Novosti Sport Događanja

Iskoristite zadnji tjedan 'Ljeta na teniskom terenu', uključite se u iTeam školu tenisa za sve uzraste

26.08.2022. / Damir Žbulj

Polako nam se bliži kraj ljeta i početak nove školsko godine, ali upravo je to pravi trenutak da se vaše dijete krene baviti nekom fizičkom aktivnosti.

Tenis je sigurno odličan odabir!

Na velikogoričkim terenima u Cvjetnom naselju iTeam VG, od ponedjeljka 29. kolovoza do petka 2. rujna, organizira se zadnji tjedan programa 'Ljeto na teniskom terenu', koji obuhvaća uživanje u sportskim aktivnostima od 8 do 14 sati, uz nadzor teniskih i kondicijskih trenera i njihovih asistenata, razne društvene igre, odlazak obližnju u Pješčanu arenu, kompletan ručak te rashlađivanje na gradskom bazenu.

"Cijena od 450 kuna obuhvaća i korištenje sve potrebne teniske opreme i rekvizita, a za dodatne informacije možete se javiti na 091/3344-031 broj mobitela ili na tk.iteam.vg@gmail.com adresu elektroničke pošte," javio nam je voditelj velikogoričkog iTeama Miha Troha, koji je sve zainteresirane pozvao da se priključe u tenisku školu.

"Škola tenisa velikogoričkog iTeama namijenjena je za sve uzraste, a prilagođena je i za nekoliko dobnih kategorija, od tzv. crvene, narančaste i zelene za one mlađe pa do 'žute' za one starije od deset godina."

Ali, trenirati u iTeam mogu doći i odrasli, a pogotovo i oni koji su dovoljno dobri za natjecanje, svi oni su itekako dobrodošli.

Prijave za 'Ljeto na teniskom terenu' i školu tenisa su u tijeku.

Podijeli