Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLUŽBENO POTVRĐENO

Anthony Kalik je novi igrač Hajduka! Konačno je pao završni dogovor

U 17. kolu HT Prve lige sastali se Gorica i Dinamo
Marin Tironi/PIXSELL
26.08.2022.
u 17:27

Veznjak Gorice je ovoga ljeta htio samo Hajduk i želja mu se sada ostvarila. Hajduk je prihvatio uvjete kluba iz Velike Gorice i dovest će novo pojačanje.

Večernji list doznaje da je Anthony Kalik (24) novi igrač Hajduka. Tako će Kalik napustiti redove Gorice u čijoj je svlačionici bio od 2020. godine kada je došao upravo iz Hajduka. 

Iako je bilo dugih pregovora i velikih problema oko transfera Australca jer su se pojavile informacije da je Hajduk nezakonito pregovarao izravno s njime, a ne s njegovim klubom, na kraju je sve ipak pozitivno završeno. Hajduk je prihvatio uvjete kluba iz Velike Gorice i dovest će novo pojačanje. 

Veznjak Gorice je ovoga ljeta htio samo Hajduk i želja mu se sada ostvarila.

Komentara 2

KO
kopija182
17:43 26.08.2022.

Hajduče, kad ćeš naučiti 🤨 Plaćaš svoje. Toliko smo kratkovidni 😑

DU
Deleted user
19:27 26.08.2022.

Ajduk reciklažno dvorište.😁😁😁🙉🙉🙉

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije