Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRESUDILA MU ISTRA

Samir Toplak više nije trener Gorice, dobio otkaz nakon još jednog poraza

Samir Toplak
Marko Prpic/PIXSELL
27.08.2022.
u 08:23

"Nakon nepunih šest mjeseci u klubu, Samir Toplak i njegov pomoćnik Branko Lađević više nisu treneri HNK Gorica. Odluka o prekidu suradnje donesena je nakon 0:2 poraza protiv Istre 1961 u 7. kolu SuperSport HNL-a."

Gorica je jučer iznenađujuće poražena od Istre (2:0) u sedmom kolu SuperSport HNL-a nakon čega je klub odlučio uručiti otkaz treneru Samiru Toplaku.

"Nakon nepunih šest mjeseci u klubu, Samir Toplak i njegov pomoćnik Branko Lađević više nisu treneri HNK Gorica. Odluka o prekidu suradnje donesena je nakon 0:2 poraza protiv Istre 1961 u 7. kolu SuperSport HNL-a.

Toplak je momčad Gorice preuzeo početkom ožujka ove godine, sezonu je završio na šestom mjestu, a do danas je vodio ukupno 17 utakmica u kojima je Gorica ostvarila pet pobjeda, šest remija i šest poraza. 

HNK Gorica im ovim putem zahvaljuje na svemu i želi sve najbolje u nastavku karijere", objavila je Gorica.

Gorica je u šest odigranih utakmica upisala tek jednu pobjedu uz dva remija i tri poraza što nikako ne zadovoljava ambicije kluba.

>> Pogledajte atmosferu ispred Poljuda

Tablice omogućuje {linkToSofascore}

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
15:17 27.08.2022.

Žao mi Toplaka. Pozitivac. Dobar trener. A jučer, protiv Istre, Goričani promašivali nemoguće. Što je trebao Toplak? Ući u igru i sam zabijati? Istrin vratar branio izvanredno.

KR
krampus9
09:06 27.08.2022.

Hajde ti sad u Rijeku

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije