Novosti Sport Događanja

Uvjerljiv start Mraclina i Gradića: Treneri Dužić i Čagalj imaju razloga za zadovoljstvo

29.08.2022. / Damir Žbulj

Ulaskom u novu četvrtoligašku sezonu mogu biti izuzetno zadovoljni u Gradićima i Mraclinu, dok je Jelačić u Kerestincu već u prvom kolu 'osjetio' kako će biti zahtjevno igrati u višem rangu...

Mraclin je pod vodstvom Marijana Dužića s 3:0 uvjerljivo nadigrao Stupnik, iako su dva pogotka pala u samoj završnici dvoboja.

Emanuel Krznarić je načeo goste već u 13. minuti, ali odluka je pala tek u posljednjih desetak minuta.

Josip Jurič je u 81. prelomio dvoboj, a konačni rezultat postavio je kapetan Igor Hajduk, minuti prije isteka regularnog vremena.

U početnoj postavi bili su Patrik Crnolatec, David Marjanović, Josip Domitrović, Vjekoslav Lučić, Josip Jurič, Petar Milatović, Igor Hajduk, Emanuel Krznarić, Karlo Klarić, Bruno Dandić i Hrvoje Koleš.

u završnici prvog dijela umjesto Milatovića je na teren morao Ivan Kaurin, dok su u nastavku priliku dobili još Zdenko Maglaić, Dejan Debijađi, Alen Kapac i Slavko Vidović.

Gradići su s identičnih 3:0 porazili Rugvica Savu, a sve je bilo odlučeno u prvih pola sata.

Josip Hrženjak je bio precizan u 12. minuti, a onda je Marin Sudar s dva brzinska pogotka odlučio utakmicu.

Igor Čagalj također može biti zadovoljan kako je njegova momčad krenula u natjecanje! U prvih 11 bili su Vedran Beblek, Ivan Rajič, Toni Borovac, Marin Sudar, Josip Hrženjak, Leon Šuman, Vid Belčić, Krešimir Budimir, Filip Božić, Domagoj Abramović i Matej Godinić, dok je u drugom dijelu napravio šest zamjena. Zaigrali su još i Patrik Vojnić, David Posavec, Stjepan Pralas, David Ćaćić, Nikola Matulić i Andrija Cerovski.

Jelačić je teško stradao u Kerestincu, jer je TOP u mrežu vukovinske momčadi pospremio čak šest lopti. Tri puta su pogađali mrežu mladog Ivana Markovića u prvom, a tri puta u drugom poluvremenu. Bruno Augustić zabio je 'počasni' pogodak za Jelačić u samoj završnici utakmice.

Uz Markovića, od prve minute su zaigrali i Marko Rovišan, Petar Krasnić, Mateo Maslač, Jakov Karaula, Filip Harambašić, Fran Milatović, Miron Memić, Jurica Čumpek, Juraj Ivanković i Dominik Smolković, a trener Rajić je u nastavku na travnjak poslao i Matea Nikića, Josipa Matića, Brunu Augustića, Patrika Jurića, Doriana Zebeca i Antonija Nikića.

Već u drugom kolu 4. NL Središte Skupine B čeka nas susjedski okršaj Jelačića i Mraclina u Vukovini, dok Gradići gostuju kod Stupnika.

 

Podijeli