Obavijesti

Sport

Komentari 30

Srbin potpisao za Rijeku: U Hrvatskoj sam čuo za Dinamo i Rijeku, to su dva velika kluba

Srbin potpisao za Rijeku: U Hrvatskoj sam čuo za Dinamo i Rijeku, to su dva velika kluba

Ni Matthew Steenvoorden, kada je stigao u Goricu, nije čuo za Hajduk pa su mu hajdukovci ostavili poruku: "Do idućeg susreta možete nas posjetiti na stadionskim turama, upoznati se detaljnije s bogatom poviješću..."

VIDEO

Rijeka je danas predstavila i mladog Belgijca srpskog podrijetla koji igra za mladu reprezentaciju Srbije, 21-godišnjeg Damjana Pavlovića. Ima dvojno državljanstvo, srpsko i belgijsko, igra na poziciji zadnjeg veznog, a po potrebi može igrati i na bekovskim pozicijama. Rijekino je to posljednje pojačanje, koje su doveli u posljednji trenutak.

- Dojmovi su super. Stigao sam prije dva dana, sve je odlično. Situacija u klubu? Može ići samo na bolje. U svakom klubu događaju se padovi, ali na nama je da se popnemo visoko - rekao je Damjan Pavlović, koji će na Rujevici biti u momčadi s prezimenjakom Mateom, stoperom.

Kako Belgija, a i Srbija, nisu na kraju svijeta, logično je pitanje koliko poznaje hrvatski nogomet, odnosno zna li gdje dolazi, i zna li protiv kojih će se klubova natjecati u HNL-u. 

- O hrvatskom nogometu ne znam previše, ali čuo sam za Dinamo i Rijeku, koja su dva velika kluba. Sretan sam što sam ovdje - rekao je Pavlović.

Njegovo neznanje dobro će poslužiti hajdukovcima koji se sigurno neće propustiti našaliti na njegov račun. Slično je bilo na predstavljanu Matthewa Steenvoordena, kada je stigao u Goricu.

Split: Hajduk razbio nemo?nu Goricu (4:0) i ostao u igri za Europu

- Čuo sam za Dinamo i Rijeku. Hajduk? Ne, nikad nisam čuo - rekao je Steenvoorden.

U kolovozu 2019. gostovao je na Poljudu s Goricom, a Hajduk je pobijedio 3-0. To je administratorima Hajdukove Facebook stranice došlo kao naručeno, pa su uz fotografiju Nizozemca indonezijskih korijena napisali:

"Do idućeg susreta možete nas svakodnevno posjetiti na stadionskim turama, upoznati se detaljnije s bogatom poviješću HNK Hajduk.. Meer informatie: visit-poljud@hajduk.hr", stajalo je u objavi Hajduka.

Inače, bila je to prva pobjeda Hajduka protiv Gorice do koje su stigli iz petog pokušaja.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 30
VIDEO

Tyson Fury: Spavao sam s više od 500 žena. Odvratno i prljavo
VARAO ŽENU, SAD SE KAJE

Tyson Fury: Spavao sam s više od 500 žena. Odvratno i prljavo

Ja sam lažov, varalica, pravi otrov. Dosta sam gluposti napravio, ali svi pravimo greške. Jedino zbog čega se kajem je to što sam imao odnose prije braka. Volio bih to izbrisati iz života, kaže svjetski prvak

Bjelica je blizu da postane trener Hajduka! Splićane će voditi on ili misteriozni stranac
ČEKA SE BIJELI DIM S POLJUDA

Bjelica je blizu da postane trener Hajduka! Splićane će voditi on ili misteriozni stranac

U Hajduku nisu još odlučili oko novog trenera, osim Bjelice koji je, čini se, vrlo ozbiljno u igri, posljednji tjedan spominjalo se i Gorana Tomića, Australca Tonyja Popovicha i još čitav niz imena
Mlada vozačica utrka poginula za volanom: 'Razdvojili smo se i Valentina se više nije javljala...'
ŠOK U SUSJEDSTVU

Mlada vozačica utrka poginula za volanom: 'Razdvojili smo se i Valentina se više nije javljala...'

Valentina Remso, influencerica koju je na Instagramu pratilo više od 19.000 ljudi, strastvena vozačica auto-utrka, poginula je u slijetanju automobila. Suputnike su iz smrskanog auta vadili vatrogasci