in , ,

NK Turopoljac za sumještanina Doriana! Sav prihod od prodanih ulaznica ide u humanitarne svrhe

“Kad je potrebno, sportaši su uvijek tu, pokažu svoje plemenito i sportsko srce i uključuju se u akcije prikupljanja pomoći, a pogotovo ako se radi o djeci”, govori ekipa iz NK Turopoljac Kuče koja se odlučila, i to ne po prvi put, uključiti u prikupljanje za svojeg malog sumještanina Doriana Pucekovića.

Klub je odlučio sudjelovati u plemenitoj akciji prikupljanja sredstava za Doriana Pucekovića, četverogodišnjeg Kučana, koji boluje od spiralne atrofije mišića i kojemu je prijeko potrebno dizalo kako njegovi roditelji Ines i Josip ne bi morali nositi Doriana na drugi kat. Sav prihod od prodanih ulaznica, koja će se igrati u nedjelju, 25. rujna, s početkom u 16:30 sati, ići će za Doriana. 

U sklopu 7. kola JŽNL u Kuče dolaze sportski prijatelji i gosti iz Obrezine, nogometaši Mladosti, čiji rezultati su ove jeseni odlični i sigurno će ih pratiti veći broj navijača.

-A ni naši rezultati nisu loši, a znamo da i nas prati određeni broj navijača te je stoga uprava odlučila sav prihod od prodanih karata donirati u humanitarne svrhe. Naravno, svi gledatelji koji će u nedjelju doći na utakmicu pozvani su donirati i više nego što je cijena ulaznice od 20 kn, a u tu svrhu postavit ćemo kutiju na ulazu na igralište, poručuju iz NK Turopoljca.

Uz ljubitelje nogometa, pozivaju i sve one koje nogomet i ne zanima toliko, da ipak dođu na utakmicu i doprinesu boljitku malog borca Doriana.

No ako i dalje niste u mogućnosti doći na utakmicu, malom Dorianu možete pomoći i donacijom na žiroračun HU Buvljakuša HR0824840081135117097 te obavezno pod opis plaćanja navesti “Donacija za Doriana Pucekovića”.

-Dorian je inače sin Josipa Pucekovića (mlađeg), koji je bio igrač Turopoljca dok je bio mlad, a isto je i unuk Josipa (starijeg), svima znanog Pucka, dugogodišnjeg igrača Turopoljca, a zatim i člana uprave kluba, dodaju iz kluba.

Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Loading…

0

Što misliš?

Napisao Emily Nović