Novosti Sport Događanja

Brozović van terena nekoliko tjedana: Bit će spreman za Svjetsko prvenstvo

27.09.2022. / Damir Žbulj

Lica hrvatskih navijača izgledala su poprilično zabrinuto sredinom prvog poluvremena ključnog gostovanja kod Austrije u Ligi nacija. Rezultat nije bio povoljan, na semaforu je bilo 1:1, a zbog ozljede je teren morao napustiti jedan od najvažnijih igrača naše nogometne reprezentacije, Marcelo Brozović...

Već na prvi pogled znali smo kako će naš Okujec izbivati s travnjaka najmanje nekoliko tjedana, a to je potvrdio i pregled magnetskom rezonancom, kojeg je Brozović obavio u Specijalnoj bolnici Sv. Katarina.

"Nalaz magnetske rezonancije pokazao je djelomičnu rupturu mišića stražnje lože, pa Brozovića čeka mirovanje od nekoliko tjedana. O daljnjem tretmanu brigu će voditi nadležni liječnici milanskog Intera, koji će dati i preciznu prognozu oporavka, a njima će u stalnom kontaktu biti i liječnička služba hrvatske reprezentacije," poručili su iz Hrvatskog nogometnog saveza.

Brozović je, uz kapetana Luku Modrića, možda i najvažnija karika Vatrenih, a Svjetsko prvenstvo za Hrvatsku počinje 23. studenog utakmicom protiv Maroka.

-->>> Budimir nakon slavlja Vatrenih na 'hrvatskom' Prateru: Kad se sjetim da sam zadnji put u Beču bio na operaciji...

Vjerujemo kako će se brzo i uspješno oporaviti od ozljede i kako će biti u potpunosti spreman za velike jesenske  reprezentativne izazove u Kataru.

 

 

 

Podijeli