Novosti Sport Događanja

Digitalna akademija: Ulaganje u znanje najbolja je investicija u djecu

01.10.2022. / Redakcija

Još traju upisi u novu generaciju popularne Algebrine Digitalne akademije 4.0. Nastava počinje uskoro, a održava se i u Velikoj Gorici, u Helen Doron English Centru, a sve informacije o upisima možete dobiti putem email adrese digitalnaakademijavelikagorica@gmail.com ili na 091 2233 492.

Ovaj kreativan obrazovni program namijenjen je svim osnovnoškolcima od 1. do 8. razreda. Predznanje nije potrebno, a sadržaj se prilagođava svakom djetetu i njegovim mogućnostima.

Digitalna akademija 4.0 nije samo igra! Riječ je o programu koji polaznike na stručan, zanimljiv i opušten način upoznaje s temama programiranja, virtualne stvarnosti, računarstva u oblaku, robotike, 3D ispisa, izrade video igara, dronova... Sadržaj uključuje i istraživanje Minecraft grada, razvoj 3D računalnih igara i osnove programiranja.

Digitalna znanja treba usvajati što ranije, ali na ispravan način. Digitalna akademija 4.0 razvija zato kod polaznika računalno razmišljanje, ali kroz istraživanje, kreativnost i druženje.   

- Bitno nam je da djeci približimo nove tehnologije, ali i da ih učimo da ne budu njihovi pasivni potrošači. Radimo na razvoju kreativnosti, znatiželje i kritičkog mišljenja. Naš je cilj pomoći djeci da izrastu u svestrane, nesebične i odgovorne mlade ljude. Stručni mentori i predavači Digitalne akademije 4.0 cijele školske godine s osnovnoškolcima rade na poticanju kreativnosti, kritičkom razmišljanju, pronalasku rješenja kroz eksperimente i razvijanju digitalnih kompetencija kroz igru - poručuju kreatori ovoga programa.

Digitalna akademija 4.0 od nove školske godine ide na čak 18 lokacija diljem Hrvatske, a sada ju je već drugu godinu moguće pohađati i u Velikoj Gorici.   

Svi su sadržaji prilagođeni dobi polaznika, a uz puno druženja, novih prijateljstava i dodatnih aktivnosti Digitalna akademija 4.0 s razlogom je tako popularna i omiljena. Upisi još traju, javite nam se slobodno sa svim pitanjima!

promo članak

Podijeli