Obavijesti

Sport

Komentari 51

Suci opet oštetili Rijeku. HNS: Hajdukovac trebao dobiti crveni

Suci opet oštetili Rijeku. HNS: Hajdukovac trebao dobiti crveni

A Fran Jović mogao bi na hlađenje na neko vrijeme. Čak tri velike pogreške napravio je na utakmici Gorice i Šibenika (1-1). Pokazao je tri crvena kartona te dosudio penal

VIDEO

Iza nas je 11. kolo HNL-a, a nakon tri dana Sudačka komisija HNS-a objavila je analizu suđenja. U derbiju kola Hajduk je pobijedio Rijeku 1-0 golom Chida Awaziema u drugom poluvremenu, no igrač Hajduka morao je dobiti drugi žuti karton u 21. minuti zbog povlačenja suparničkog igrača. Riječani su se žalili na suđenje nakon utakmice. S razlogom. 

Pokretanje videa...

Hajduk - Villareal: igrači izlaze na teren 01:03

Zanimljivo, suci su istog igrača propustili isključiti i na poljudskom Jadranskom derbiju kada su Splićani slavili 2-0, a Nigerijac je trebao i tada dobiti drugi žuti karton zbog prekršaja na centru. 

Riječani su na samom početku utakmice u nedjelju tražili penal nakon što je lopta pogodila u ruku Dina Mikanovića, sudac Igor Pajač odmahnuo je rukom, a komisija se složila s njim.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Rijeka: HNK Rijeka i HNK Hajduk u 11. kolu Prve HNL

- 2. minuta: Kontakt ruke braniča i lopte unutar kaznenog prostora nije prekršaj PNI-e. KNS HNS-a procjenu suca smatra ispravnom. 21. minuta: Incident u kojem je branič Hajduka počinio prekršaj “očiglednog držanja” suparnika KNS HNS-a smatra disciplinski kažnjivim opomenom. Uz razmatranje da je isti igrač prethodno opomenut, trebao je biti isključen iz igre.

Rijeka: HNK Rijeka i HNK Hajduk u 11. kolu Prve HNL

A Fran Jović mogao bi na hlađenje na neko vrijeme. Čak tri velike pogreške napravio je na utakmici Gorice i Šibenika (1-1). Pokazao je čak tri crvena kartona te dosudio penal. Crvene kartone dobili su Pršir i Julardžija kod Gorice te Arai kod Šibenika. Po mišljenju Komisije, Pršir i Arai su nepravedno isključeni, a ni penal nije postojao. 

- 55. minuta: Odluku suca o dodjeljivanju druge i isključujuće opomene igraču HNK Gorice, KNS HNS-a smatra neispravnom interpretacijom PNI-e (disciplinske mjere).

Šibenik: HNK Šibenik i HNK Gorica sastali se u 11. kolu Prve HNL

- 73. minuta: Odluku suca o dodjeljivanju druge i isključujuće opomene igraču HNK Šibenika KNS HNS-a smatra neispravnom interpretacijom PNI-e  (disciplinske mjere).

- 81. minuta: Dosuđeni kazneni udarac neispravna je odluka suca utakmice. Kontakt između braniča Gorice i napadača Šibenika KNS HNS-a ne razmatra kao prekršaj PNI-e.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 51
VIDEO

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!
LIGA PRVAKA

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!

Zagreb je u dramatičnoj utakmici remizirao s Montpellierom (27-27) u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka u krcatoj zagrebačkoj Areni. Uzvrat je za tjedan dana u Francuskoj

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'
PROMIJENIO REPREZENTACIJU

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'

Petar Sučić ubuduće će igrati za hrvatsku reprezentaciju, a njegova odluka nije baš najbolje sjela njegovom bivšem suigraču iz BiH koji ga je žestoko isprozivao
Unosna plaća: Koliko je Goran Ivanišević zaradio uz Đokovića?
RAZLAZ UZ DUBOKI DŽEP

Unosna plaća: Koliko je Goran Ivanišević zaradio uz Đokovića?

Nesreća je što se samo pobjede broje. Ne valja finale, kao da nisi ni došao na turnir. Tu je stres, uvijek sam ja kriv za sve, kazao je Ivanišević o suradnji s Đokovićem kojoj je i službeno došao kraj