Novosti Sport Događanja

Spremni za nove akcije: Nova oprema glanca se u DVD-u Velika Gorica

12.10.2022. / Redakcija

Dobrovoljno vatrogasno društvo Velika Gorica ima novu opremu.

Zbog brojnih intervencija koje su tijekom petrinjskog potresa istrošile i oštetile opremu, DVD Velika Gorica potpisao je ugovor s MUP-om 21. svibnja 2022. godine za bespovratna sredstva za nabavu nove vatrogasne opreme.

Potrebna oprema jutros je stigla u prostorije vatrogasnog doma: 10 interventnih odijela, 10 odijela za šumske požare, 10 kaciga, 15 pari čizama, 20 pari rukavica, 10 prijenosnih svjetiljki, 10 vatrogasnih opasača, 3 pojasa, 25 čeličnih karabina, 4 užadi statik 11mm po 60 m svako i alat po DIN-u, sve to ukupne vrijednosti 195 680 kuna, pridruženo je već ranije nabavljenoj opremi koja je zamijenila opremu oštećenu u zagrebačkom potresu u iznosu od 120 000 kuna.

- S ponosom možemo reći da će nabavljena vatrogasna oprema uvelike pomoći kod obavljanja budućih vatrogasnih intervencija te podići spremnost i sigurnost naših operativnih članova čiji će se broj i ove godine povećati – javljaju iz DVD-a.

Foto: DVD Velika Gorica

Galerija slika

Spremni za nove akcije: Nova oprema glanca se u DVD-u Velika Gorica Spremni za nove akcije: Nova oprema glanca se u DVD-u Velika Gorica Spremni za nove akcije: Nova oprema glanca se u DVD-u Velika Gorica Spremni za nove akcije: Nova oprema glanca se u DVD-u Velika Gorica Spremni za nove akcije: Nova oprema glanca se u DVD-u Velika Gorica Spremni za nove akcije: Nova oprema glanca se u DVD-u Velika Gorica Spremni za nove akcije: Nova oprema glanca se u DVD-u Velika Gorica

Podijeli