Novosti Sport Događanja

[FOTO] Odbojkaši Gorice brončani u Kupu regije Sjever: Dobra uvertira za novu sezonu

13.10.2022. / Damir Žbulj

Odbojkaši Gorice osvojili su treće mjesto na završnom Final 4 turniru Kupa regije Sjever, koje je održano u Čazmi.

Goričani su u polufinalu poraženi od OK Plavi iz međimurske Peklenice, nakon što su uvjerljivo osvojili prvi set.

U dvoboju za treće mjesto Gorica je u uzbudljivom okršaju dobila Daruvar u pet setova. U sastavu su bili kapetan Budjak, Radman, Somek, Tolić, Cindrić, Šakota, Rendić i Martinko.

"Ove utakmice su nam dobro došle kao priprema i uvertira za prvenstvo u 2. HOL Sjever, koje nam počinje za desetak dana," javio nam je trener i čelnik OK Gorica Marko Barunović.

Natjecanje počinje ovog vikenda, Gorica je u prvom kolu slobodna, a OK Kravarsko će u svojoj dvorani Slavka Kolara u nedjelju 16. listopada u 13 sati igrati protiv Čazme, koja je na kraju i osvojila Kup regije Sjever.

Gorica će prvi nastup u 2. HOL Sjever skupina Jug imati na gostovanju u Sisku, a kraj listopada na rasporedu je naš lokalni derbi Gorice i novoosnovanog kluba iz Kravarskog.

U ligaškom natjecanju, uz Goricu i Kravarsko, natječu se još i OK Petrinja, OK Daruvar, OK Quirin Sisak, OK Sisak 2 i MOK Čazma.

Galerija slika

[FOTO] Odbojkaši Gorice brončani u Kupu regije Sjever: Dobra uvertira za novu sezonu [FOTO] Odbojkaši Gorice brončani u Kupu regije Sjever: Dobra uvertira za novu sezonu [FOTO] Odbojkaši Gorice brončani u Kupu regije Sjever: Dobra uvertira za novu sezonu [FOTO] Odbojkaši Gorice brončani u Kupu regije Sjever: Dobra uvertira za novu sezonu [FOTO] Odbojkaši Gorice brončani u Kupu regije Sjever: Dobra uvertira za novu sezonu [FOTO] Odbojkaši Gorice brončani u Kupu regije Sjever: Dobra uvertira za novu sezonu

Podijeli