Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 97
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Za učinkovit rad

Županija nabavila osam novih vozila Hitne pomoći

05.11.2014.
u 09:00

Novac za kupnju vozila, ukupno 2,74 milijuna kuna osigurala je Zagrebačka županija

Županijski zavod za hitnu medicinu bogatiji je za osam novih vozila Hitne pomoći.

Novac za kupnju vozila, ukupno 2,74 milijuna kuna osigurala je Zagrebačka županija, a nova vozila dobila je svaka od ukupno osam ispostava Zavoda za hitnu medicinu.

–Za učinkovit rad hitne službe dva su uvjeta - ljudi i vozila. Naše osoblje konstantno educiramo, a s obzirom na kilometražu koju godišnje odrade vozila, njihova zamjena novima je neophodna – rekao je Davorin Gajnik, ravnatelj Zavoda za hitnu medicinu, dodavši da je zadnja obnova vozila bila u proljeće 2012.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije