Obavijesti

Sport

Komentari 0

Rijeka dobila kaznu zbog bakljade na utakmici juniora

Rijeka dobila kaznu zbog bakljade na utakmici juniora

Već tradicionalno, uz tri boda, Hajduk se u Split vratio i s olakšanim računom. Zbog bakljade svojih navijača u Velikoj Gorici, Splićani su dobili novu kaznu

VIDEO

Iza nas je uzbudljivo 13. kolo HNL-a. Hajduk je u subotu u infarktnoj završnici pobijedio Goricu 1-0 golom Marka Livaje u posljednjim sekundama. Splićani su tom pobjedom ostali na minus osam za Dinamom, što je itekako uhvatljivo, no pobjeda u Gorici neće ništa značiti bez pozitivnog rezultata u petak kada je na Poljudu veliki derbi protiv 'modrih'.

Pokretanje videa...

Mladen Grdović na utakmici Hajduka 00:22

Već tradicionalno, uz tri boda, Hajduk se u Split vratio i s olakšanim računom. Zbog bakljade svojih navijača u Velikoj Gorici, Splićani su dobili novu kaznu, iako je ovaj put 'kamilica' u usporedbi s prethodnim slučajevima. Zanimljivo, Disciplinski sudac SuperSport Hrvatske nogometne lige, Alan Klakočer, kaznio je čak pet klubova, što znači pola HNL-a. 

Velika Gorica: HNK Gorica i HNK Hajduk u 13. kolu Prve HNL

- HNK Gorica kažnjen je s 5.000 kuna zbog korištenja pirotehničkih sredstava (čl. 67. DP HNS-a) gostujućih navijača tijekom utakmice Gorica - Hajduk. HNK Hajduk kažnjen je sa 6.000 kuna zbog korištenja pirotehničkih sredstava (čl. 67. DP HNS-a) gostujućih navijača tijekom utakmice Gorica - Hajduk. U 71. minuti gostujuća navijačka skupina Torcida (1024), smještena na istočnoj tribini, upalila je šest baklji, od kojih je pet dogorjelo na istoj, dok je jedna bačena u teren za igru.

Velika Gorica: Slavlje Hajdukovih igrača nakon pobjede protiv Gorice

Osim Hajduka i Gorice, kaznu će morati platiti Rijeka. I to dvaput. Zbog korištenja pirotehničkih sredstava na utakmici protiv Lokomotive, ali i bakljade na derbiju juniora!

- HNK Rijeka kažnjen je sa 7.000 kuna zbog korištenja pirotehničkih sredstava (čl. 67. DP HNS-a) domaćih navijača tijekom utakmice Rijeka - Lokomotiva. U 73. minuti je s istočne tribine u teren za igru ubačeno desetak plastičnih čaša, a u 90. minuti na sjevernoj je tribini upaljeno šest baklji koje su na tribini i  izgorjele.

Rijeka: HNK Rijeka i HNK Hajduk u 11. kolu Prve HNL

- HNK Rijeka kažnjen je s 10.000 kuna i zbog korištenja pirotehničkih sredstava (čl. 67. DP HNS-a) domaćih navijača tijekom utakmice 9. kola Prve NL juniora Rijeka - Dinamo. U 60. minuti od strane od domaće navijačke skupine Armada, smještene na sjevernoj tribini, zapaljeno je najmanje 10 baklji te pet dimnih kutija, od kojih su tri baklje i dvije dimne kutije bačene neposredno ispod tribine, ali izvan terena za igru tako da nije došlo do prekida igre. Tijekom utakmice zapaljeno je još najmanje osam baklji te pet dimnih kutija, a aktivirane su i bačene četiri petarde.

Kaznu je dobio Osijek, ali i drugoligaš Orijent. 

- NK Osijek kažnjen je s 5.000 kuna zbog korištenja pirotehničkih sredstava (čl. 67. DP HNS-a) domaćih navijača tijekom utakmice Osijek - Istra 1961. U 58. minuti domaća navijačka skupina Kohorta zapalila je dvije dimne kutije i pet baklji koje su dogorjele na tribini.

- NK Orijent 1919 kažnjen je s 2.000 kuna zbog ulaska domaćih gledatelja do klupe za pričuvne igrače gostujuće momčadi (čl. 67. DP HNS-a) tijekom utakmice 10. kola SuperSport Prve nogometne lige Orijent 1919 - Rudeš, zbog čega je u 88. minuti došlo do prekida igre u trajanju od tri minute. Sve je završilo na verbalnoj komunikaciji domaćih navijača i gostujuće klupe.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Tyson Fury: Spavao sam s više od 500 žena. Odvratno i prljavo
VARAO ŽENU, SAD SE KAJE

Tyson Fury: Spavao sam s više od 500 žena. Odvratno i prljavo

Ja sam lažov, varalica, pravi otrov. Dosta sam gluposti napravio, ali svi pravimo greške. Jedino zbog čega se kajem je to što sam imao odnose prije braka. Volio bih to izbrisati iz života, kaže svjetski prvak

Bjelica je blizu da postane trener Hajduka! Splićane će voditi on ili misteriozni stranac
ČEKA SE BIJELI DIM S POLJUDA

Bjelica je blizu da postane trener Hajduka! Splićane će voditi on ili misteriozni stranac

U Hajduku nisu još odlučili oko novog trenera, osim Bjelice koji je, čini se, vrlo ozbiljno u igri, posljednji tjedan spominjalo se i Gorana Tomića, Australca Tonyja Popovicha i još čitav niz imena
VIDEO Vušković se slomio na sudu: 'Život mi je noćna mora, oduzeli su mi jedino što znam!'
SUZE MLADOG NOGOMETAŠA

VIDEO Vušković se slomio na sudu: 'Život mi je noćna mora, oduzeli su mi jedino što znam!'

Rekli su mi da sam pozitivan, mislio sam 'pa nije valjda opet covid'. Policija me čekala u svlačonici, upala mi je u kuću gdje je djevojka bila sama. Ne bih ovo poželio ni najvećem neprijatelju, rekao je Vušković