in , ,

FOTO Puno odličnih uspjeha, još više zabave! Gradsko vatrogasno natjecanje okupilo brojne DVD-ove

U organizaciji Vatrogasne zajednice Grada Velike Gorice na Udarniku je održano Gradsko vatrogasno natjecanje

U subotu, 22. listopada, na ŠRC-u Udarnik u Kurilovcu održalo se Gradsko vatrogasno natjecanje djece i mladeži te seniorske A i B ekipe u organizaciji Vatrogasne zajednice Grada Velike Gorice. 

Natjecale su se vatrogasne ekipe svih dobrovoljno vatrogasnih društava okupljenih u našoj Zajednici, a prijavljeno je bilo 18 ekipa djece i 5 ekipe mladeži, te 12 seniorskih momčadi.

Vatrogasci Kurilovec

Neka od vatrogasnih društava ostvarenim rezultatima i osvojenim peharima, zasluženo su se pohvalila na društvenim mrežama. Vatrogasci Kurilovec na natjecanju su osvojili 3. mjesta u kategorijama djece i mladeži te plasmane na županijsko vatrogasno natjecanje slijedeće godine.

-Naše ekipe ostvarile su odlične rezultate uz osvojena 3. mjesta u kategorijama djece i mladeži te plasmane na županijsko vatrogasno natjecanje slijedeće godine. Čestitamo našim mladim članovima i voditeljima ekipa na natjecateljskom uspjehu, poručuju kurilovečki vatrogasci.

Vatrogasci Kurilovec

 

DVD Mraclin pohvalio se s dva pehara, a na  vatrogasnom natjecanju sudjelovali su s dvije ekipe.
-U Kurilovcu se održalo Gradsko vatrogasno natjecanje. Naš DVD Mraclin prijavio se s dvije ekipe – muškom A-ekipom i ženskom B-ekipom. Ženska B-ekipa osvojila je drugo, a muška A treće mjesto, tako da dva pehara stižu u Mraclin. Iskrene čestitke našim vatrogascima i njihovim voditeljima Zlatku Galekoviću Šeri i Mirku Vinceku, govore Mraclinci.
DVD Mraclin

Vatrogasci DVD-a Strmec Bukevski također su objavili svoje dojmove s natjecanja, a posebna pohvala ide najmlađim curama koje su odradile svoje prvo natjecanje.

-Naš DVD nastupio je s 3 ekipe. Nastupili smo u kategorijama DM, ŽA i MB. Posebna čestitka našoj pomlađenoj ŽA ekipi koja je hrabro odradila prvo natjecanje! Curke, bravo, objavljuju putem svojih mreža.
DVD Strmec Bukevski
Vatrogasci iz DVD-a Ribnica natjecali su se s ukupno osam ekipa u svim kategorijama. Ostvarili su odlične rezultate koji su im osigurali čak četiri prva i dva druga mjesta! Evo i plasmana njihovih ekipa.
  • Djeca ženska osvojila su 2. mjesto.
  • Djeca muška 12. mjesto.
  • Mladež ženska 2. mjesto.
  • Mladež muška 1. mjesto.
DVD Ribnica

 

Ovim rezultatima osigurali su ponovno nastup na Županijskom natjecanju s tri ekipe. U seniorskom dijelu:
  • Žene A 1. mjesto
  • Žene B 1. mjesto
  • Muški B 1. mjesto
  • Muški A 4. mjesto
DVD Ribnica
-Hvala roditeljima djece i mladeži kao i svim članovima koji su odvojili vrijeme kako bi predstavili naš DVD na gradskom natjecanju, poručuju vatrogasci iz Ribnice.

Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Loading…

0

Što misliš?

Napisao Emily Nović