Novosti Sport Događanja

Gorički vatrogasci za kraj sezone odmjerili snage u Kurilovcu

24.10.2022. / Redakcija

ŠRC „Udarnik“ u Kurilovcu ugostio je Gradsko vatrogasno natjecanje djece i mladeži te A i B ekipa. Vatrogascima je to bila dobra prilika da za kraj sezone pokažu u kakvoj su formi. Kako, smo doznali dvije godine pauze uzele su svoj danak, što se najbolje vidi u nešto manjem broju ekipa.

- Ta puza utjecala je na brojnost ekipa na ovom natjecanju i to se vidi iz priloženog, ali se nadamo da će situaciji biti bolje veće iduće godine. Na Vatrogasnoj olimpijadi smo ostvarili vrhunske rezultate, što znači da se jako dobro radi od samog početka. Da bi se došlo do Olimpijade, prvo se mora proći gradsko natjecanje, županijsko pa državno natjecanje. Ostvariti dobar rezultat na takvom natjecanju je velika stvar – rekao nam je zapovjednik Vatrogasne zajednice Grada Velike Gorice Ivica Maceković.

U kategoriji djece briljirale su ekipe DVD-a Velike Bune, čiji su članovi uzeli pehare i u ženskoj i u muškoj kategoriji. U ženskoj kategoriji drugo mjesto su zauzele djevojčice iz Ribnice, a treće iz Buševca. Dječaci iz Starog Čiča bili su drugi, a iz Kurilovca treći u muškoj kategoriji.

U kategoriji vatrogasne mladeži dominirali su DVD Ribnica i DVD Staro Čiče. Vatrogaskinje iz Starog Čiča osvojile su prvo mjesto, a iz Ribnice drugo. Njihove muške kolege iz DVD-a Ribnica osvojile su prvo mjesto u muškoj kategoriji, a iza njih su se smjestili DVD Kuče i DVD Kurilovec.

- Što se tiče mladih ekipa mi računamo da će iz svake ekipe netko ostati u vatrogastvu, kao operativni vatrogasac u DVD-u ili profesionalni vatrogasac u Javnoj vatrogasnoj postrojbi. Nama su zato ova natjecanja jako bitna i želimo da imamo što više ekipa jer to povećava broj operativnih vatrogasaca na našem području – dodao je Maceković.

U kategoriji članovi A najbolji su bili vatrogasci DVD-a Buševec, a drugo i treće mjesto osvojili su DVD Donja Lomnica i DVD Mraclin. U Ženskoj konkurenciji vatrogaskinje iz Ribnice bile su najbolje, a iza njih su bile žene iz DVD-a Strmec Bukevski.

U kategoriji članice B slavila je Ribnica, a ekipa iz Mraclina morala se zadovoljiti drugim mjestom. Kod muškaraca je također slavio DVD Ribnica, a ekipa DVD-a Mraclin zauzela je drugo mjesto.

Galerija slika

Gorički vatrogasci za kraj sezone odmjerili snage u Kurilovcu Gorički vatrogasci za kraj sezone odmjerili snage u Kurilovcu Gorički vatrogasci za kraj sezone odmjerili snage u Kurilovcu Gorički vatrogasci za kraj sezone odmjerili snage u Kurilovcu Gorički vatrogasci za kraj sezone odmjerili snage u Kurilovcu Gorički vatrogasci za kraj sezone odmjerili snage u Kurilovcu Gorički vatrogasci za kraj sezone odmjerili snage u Kurilovcu Gorički vatrogasci za kraj sezone odmjerili snage u Kurilovcu Gorički vatrogasci za kraj sezone odmjerili snage u Kurilovcu Gorički vatrogasci za kraj sezone odmjerili snage u Kurilovcu Gorički vatrogasci za kraj sezone odmjerili snage u Kurilovcu Gorički vatrogasci za kraj sezone odmjerili snage u Kurilovcu Gorički vatrogasci za kraj sezone odmjerili snage u Kurilovcu Gorički vatrogasci za kraj sezone odmjerili snage u Kurilovcu Gorički vatrogasci za kraj sezone odmjerili snage u Kurilovcu Gorički vatrogasci za kraj sezone odmjerili snage u Kurilovcu Gorički vatrogasci za kraj sezone odmjerili snage u Kurilovcu Gorički vatrogasci za kraj sezone odmjerili snage u Kurilovcu Gorički vatrogasci za kraj sezone odmjerili snage u Kurilovcu Gorički vatrogasci za kraj sezone odmjerili snage u Kurilovcu Gorički vatrogasci za kraj sezone odmjerili snage u Kurilovcu Gorički vatrogasci za kraj sezone odmjerili snage u Kurilovcu

Podijeli