Novosti Sport Događanja

Dora Krsnik i 'Kraljice šoka' igraju zadnju utakmicu na EHF Euru: Mislim da je nos ravan, boli me, ali bit ću spremna!

16.11.2022. / Damir Žbulj

Hrvatske rukometne reprezentativke, naše popularne 'Kraljice šoka', koje su na prošlom Europskom prvenstvu senzacionalno osvojile brončanu medalju, igraju svoju posljednju utakmicu na ovogodišnjem EHF Euru.

Hrvatice su u Ljubljanu stigle oslabljene, bez Ćamile Mičijević, Dejane Milosavljević, Josipe Mamić i Ane Turk, no, u svakom dvoboju izabranice Nenada Šoštarića dale su svoj maksimum. Pobjedom nad Mađarskom i remijem sa Švicarkama izborile su drugi krug, ali su porazima od Slovenije i Danske izgubile svaku šansu za plasman u polufinale.

Ponovno je jedna od najvažnijih karika hrvatske reprezentacije bila naša Velikogoričanka Dora Krsnik, koja je također imala problema s ozljedama. Od gležnja pa do slomljenog nosa...

Dora je stisnula zube i bit će na raspolaganju reprezentaciji i za okršaj sa Šveđankama

"Nos je u redu, mislim da je ravan. Boli, ali bit ću spremna..."

"Dobro nam je došlo par dana pauze, jer onaj ludi ritam pet utakmica u deset dana, nije bilo lako. Iskoristili smo vrijeme da se regeneriramo, odmorimo, posložimo i taktički i 'u glavi' za ovu zadnju utakmicu," naglasila je Dora.

"Švedska je jedan od favorita, uz Norvešku, za osvajanje ovog prvenstva. Pokriveni su odlično na svim pozicijama, imaju sjajnu vanjsku liniju, krila, stvarno su jedna odlična, iskusna i brza ekipa."

 

Imala je Krsnik i poruku za sve vjerne navijače naše rukometne reprezentacije: "Zahvalila bih se svima što su došli u Ljubljanu bodriti nas, očekujem podršku i protiv Švedske. Hvala svima!"

 

 

 

 

(Foto: Kolektiff Images)

 

 

Podijeli