Novosti Sport Događanja

Visoki brijeg našao se na meti provalnika: U jednom danu provaljeno u tri kuće

17.11.2022. / Redakcija

Prekjučer su se na meti provalnika u jednom danu našle su se tri obiteljske kuće u naselju Visoki Brijeg. Provalniku je bilo dovoljno samo 50 minuta da provali u kuću u Domjanićevoj ulici, jer u periodu od 17 do 17,50 sati nitko od ukućana nije bio doma.

- Provalnik je uporabom tjelesne snage otvorio vrata terase u prizemlju kuće, ušao unutra, ispremetao stvari te otuđio novac koji je pronašao. Šteta se cijeni na oko dvije tisuće kuna – rekao je policijski inspektor Nikica Ljubanović.

Zatim je na red došla kuća u Ulici Željka Sabola u vlasništvu 49-godišnjakinje. Pokušaj provale dogodio se od 17 do 21 sat.

-Nepoznati počinitelj je zavlačenjem prikladnog alata obio prozor, ušao u unutrašnjost kuće, djelomično ispremetao stvari te iz nepoznatih razloga odustao od dalje namjere te se udalji bez da je išta otuđio – objasnio je inspektor.

U treću kuću u Cesarčevoj ulici provaljeno je u periodu 17 sati u utorak do 3 sata u srijedu. I tu je provalnik obio prozor u prizemlju kuće i ušao u nju, ispremetao stvari i ništa ne otuđivši napustio prostor.

Podijeli