Gorički vijećnici odlučili, ovo su dobitnici Javnih priznanja

Na svečanoj sjednici Gradskog vijeća povodom Dana grada, 13. prosinca ukupno će biti dodijeljeno 10 javnih priznanja
DSC_7771

Na današnjoj sjednici Gradskog vijeća, vijećnici su između ostaloga raspravljali i o dobitnicima Javnih priznanja za 2022. Na svečanoj sjednici Gradskog vijeća povodom Dana grada, 13. prosinca ukupno će biti dodijeljeno 10 javnih priznanja.

Povelja Grada za životno djelo pripast će Katji Matković Mikulčić, koja je desetljećima radila na razvoju i promociji kulturnog života Velike Gorice.

Nagradu Grada s likom Franje Lučića dodijelit će se Turopoljskoj udruzi skauta TUR, kao i dugogodišnjoj velikogoričkoj socijalnoj radnici Silvi Golemac-Mihanović, Krunoslavu Milatović, koji je posljednjih devet godina predsjednik DVD-a Kuče, te Željku Mihalju, dugogodišnjem predsjedniku Nogometnog saveza Velike Gorice, i jednom od najutjecajnijih osoba u nogometnom životu Zagrebačke županije.

Nagradu Grada “Krčka vrata” dobit će Ilija Jurić iz Velike Kosnice, dobitnik nagrade za najboljeg mladog poljoprivrednika u državi, te Dražen Lučan, koji je nezaobilazan sudionik kulturnog, vjerskog i sportskog života Šiljakovine, dok će “Turopoljsko srce” ove godine dobiti Buvljakuše i Društvu žena Buševec.

Grad
Hrvatska
Politika
Velika Gorica
Zagrebačka županija