Novosti Sport Događanja

Predstave, radionice, pričaonice i poseban gost čekaju Djecu ovoga vikenda na Adventu!

16.12.2022. / Redakcija

Za četvrti adventski vikend djeca će moći uživati u brojnim radionicama, pričaonicama, igraonicama i predstavama, a posjetit će ih i voljeni gost s poklonima.

 

Igraonice

Sva tri dana u Božićnom selu odvijat će se igraonice „Igramo se cijeli dan” koje počinju u petak od 16 do 20 sati, a tijekom subote i nedjelje djeca će moći uživati u slami već od 10 sati. Tijekom vikenda će im se pridružiti i Klokan koji će organizirati Sportske vilenjačke igraonice.

 

Posjet Djeda Božićnjaka

Poseban gost dolazi nam u subotu – Djed Božićnjak slikat će se s djecom od 10:30 do 12:30, a usput će im podijeliti darove. A svoje želje djeca mogu napisati večeras od 16 sati u Božićnom selu gdje će se pisati Pisma djedu Božićnjaku.

 

Predstave

Mališane čekaju i četiri predstave koje će ih nasmijati, iznenaditi i zabaviti.

Prvo će večeras u 18:30 otkriti kakva je to „Drama u SOBinjaku”, a u subotu ih čekaju dvije predstave: prvo će 18 sati igrati „Ljubica Zubica”, a u 20 sati članovi Ogranka Seljačke sloge iz Buševca dovest će do djece „Sladoledičara”.

U nedjelju će se u 17 sati moći zabaviti uz „Kišne razdragance”

Uz to će Teta Pričalica u petak u 18 sati i u nedjelju u 12 sati dječju maštu uvesti u neki novi svijet, a u nedjelju će u 11 sati djeca Anine glazbaonice raspjevati svakog mališana.

Uz mnoštvo sadržaja i još više slatkiša, dječji osmijeh neće se skidati s lica!

 

Foto: Božćno selo

Podijeli