Novosti Sport Događanja

Djed Božićnjak darivao mališane u Vukovini, Kobiliću i Cerovskom Vrhu

19.12.2022. / Ivana Ćurić

Četvrta upaljena svijeća na adventskom vijencu znak je da nam je Božić jako blizu, pa sve češće na raznim događanjima susrećemo i Djeda Božićnjaka. Upravo on sinoć je obišao i darivao mališane u Vukovini i Kobiliću, a nešto posebno poslao je i djeci u Cerovskom Vrhu.

Jedna od najljepših gesti koje vežemo uz Božić je povod da darujemo one koje volimo. Ne samo poklonima, već zajedničkim druženjem i vremenom kojeg ćemo posvetiti jedni drugima. Dio svog vremena u pripremu prvog božićnog druženja za male Vukovinčane odvojile su vukovinske mame. Na njihov poziv da sudjeluju u božićnom druženju tijekom jučerašnjeg dana odazvalo se šezdesetak djece.



-Sve je krenulo od želje da za djecu bude prigodno božićno druženje i u našem mjestu. Reakcije su bile više nego pozitivne i ubrzo su nam se s idejama i rukama spremnim za pomoć javili drugi mještani. Sve je rezultiralo našim malim božićnim urnebesom koji je ostvario svoj cilj, a to je da naši najmanji mještani uživaju u igri, druženju i veselju-kazale su mame s vjerom da ovo nije posljednje ovako božićno druženje u Vukovini.

Dok su najmlađi uživali u prigodnim radionicama u Vatrogasnom domu, crtali i izrađivali ukrase, pjevali i gledali crtani film, roditelji su se za to vrijeme družili uz kuhano vino. Vrhunac druženja bio je dolazak Djeda Mraza koji je prozvao svako dijete, uručio poklone i fotografirao se s mališanima.



Nije se dugo zadržao jer je jurio u Kobilić gdje su poznatog bradonju već čekali nestrpljivi mališani. Oni su se okupili pak na poziv MO Kobilić.

-U organizaciji vijeća Mjesnog odbora Kobilić održana je 2. po redu igraonica za djecu do 15 godina. Igraonici je prisustvovalo šezdesetak mališana iz našeg naselja. Uz Božićni ambijent u režiji roditelja, naše mališane je zabavljala Iva Peter-Dragan s vitamin showom, nakon čega je stigao Djed Božićnjak s prigodnim poklonima. Nama je bilo zabavno, i jedva čekamo iduću igraonicu. Za kraj, hvala svima koji su sudjelovali i pomagali u organizaciji jer bez svih nas ovo ne bi bilo moguće-poručili su iz Mjesnog odbora putem društvenih mreža.

A iako nije uživo došao tamo, Djed božićnjak poslao je posebne darove i Cerovskom vrhu preko njihovog Mjesnog odbora, koji je održao prigodan domjenak za roditelje i dodijelio poklon pakete za 43 djece.

Galerija slika

Djed Božićnjak darivao mališane u Vukovini, Kobiliću i Cerovskom Vrhu Djed Božićnjak darivao mališane u Vukovini, Kobiliću i Cerovskom Vrhu Djed Božićnjak darivao mališane u Vukovini, Kobiliću i Cerovskom Vrhu Djed Božićnjak darivao mališane u Vukovini, Kobiliću i Cerovskom Vrhu Djed Božićnjak darivao mališane u Vukovini, Kobiliću i Cerovskom Vrhu Djed Božićnjak darivao mališane u Vukovini, Kobiliću i Cerovskom Vrhu Djed Božićnjak darivao mališane u Vukovini, Kobiliću i Cerovskom Vrhu Djed Božićnjak darivao mališane u Vukovini, Kobiliću i Cerovskom Vrhu Djed Božićnjak darivao mališane u Vukovini, Kobiliću i Cerovskom Vrhu Djed Božićnjak darivao mališane u Vukovini, Kobiliću i Cerovskom Vrhu Djed Božićnjak darivao mališane u Vukovini, Kobiliću i Cerovskom Vrhu Djed Božićnjak darivao mališane u Vukovini, Kobiliću i Cerovskom Vrhu Djed Božićnjak darivao mališane u Vukovini, Kobiliću i Cerovskom Vrhu Djed Božićnjak darivao mališane u Vukovini, Kobiliću i Cerovskom Vrhu Djed Božićnjak darivao mališane u Vukovini, Kobiliću i Cerovskom Vrhu Djed Božićnjak darivao mališane u Vukovini, Kobiliću i Cerovskom Vrhu Djed Božićnjak darivao mališane u Vukovini, Kobiliću i Cerovskom Vrhu Djed Božićnjak darivao mališane u Vukovini, Kobiliću i Cerovskom Vrhu Djed Božićnjak darivao mališane u Vukovini, Kobiliću i Cerovskom Vrhu Djed Božićnjak darivao mališane u Vukovini, Kobiliću i Cerovskom Vrhu

Podijeli