Novosti Sport Događanja

Vrijeme je darivanja: Rotary klub organizira prikupljanje donacija za velikogorički judo klub djece i osoba s invaliditetom „Fuji”!

19.12.2022. / Redakcija

Judo klub “Fuji” jedinstven je na našim prostorima, pa i u Europi, budući u sportske aktivnosti uključuje djecu s teškoćama u razvoju.

Rotary klub Velika Gorica  odlučio je ove godine organizirati prikupljanje donacija za velikogorički judo klub djece i osoba s invaliditetom “Fuji“

Donacije se prikupljaju kako bi u “Fujiju“ mogli osigurati nastavak stručnog rada s djecom, povećati broj trenera i drugih stručnjaka te da bi se, na kraju, smanjile liste čekanja za uključivanje u taj judo klub.

To će, pak, omogućiti još većem broju djece uključivanje u klub i početak bavljenja sportom, a zajedničko druženje omogućit će im društvenu inkluziju. 

-  Za cilj su uzeli prikupiti 10.000 američkih dolara, a potom bi potom taj iznos donacijom iz Rotary Internationala bio utrostručen - javljaju iz Rotary kluba.

Tih 30.000 američkih dolara je ujedno i jednogodišnji trošak financiranja rada judo kluba “Fuji”.

Svaka donacija je dobrodošla, a možete ju uplatiti Rotary klubu Velika Gorica na IBAN HR3823600001503187734 uz navođenje svrhe “Za potrebe rada judo kluba Fuji“ ili pomoću QR koda u nastavku.

Pridružite se ovoj hvalevrijednoj akciji za vrijeme darivanja!

 

 

Podijeli