Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 31
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STIGAO I BUDIMIR

Brozović na dočeku u Velikoj Gorici: 'Uspio sam se otrijezniti'

Zagreb: Vatreni na pozornici na glavnom Trgu napravili pravu feštu
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/4
19.12.2022.
u 20:58

- Nisam se nadao ovakvom dočeku i svaka vam čast što ste došli u ovako velikom broju. Nadam se da će ovako biti i u šestom mjesecu ako uspijemo osvojiti Ligu nacija. Ne žalim zbog rezultata u Kataru, ali mogli smo malo više - rekao je Marcelo.

Hrvatski reprezentativci Marcelo Brozović i Ante Budimir dočekani su u Velikoj Gorici nakon što su na Svjetskom prvenstvu u Kataru osvojili treće mjesto i brončano odličje. Po mnogim se gradovima Hrvatske danas održavaju dočeci, a vatreni su jučer stigli na Trg bana Jelačića u Zagrebu i slavili pred najvećom publikom. 

>> Mislav Oršić: 'Medalje ćemo spremiti i zaboraviti na njih, ali ovakav doček ćemo zauvijek pamtiti'

Popularni Brozović poznat je po tome što tijekom svake utakmice ima veliku kilometražu. Voditelj programa upitao ga je je li ikad umoran. 

- Ma jesam, ali sad nisam. Uspio sam se otrijezniti - rekao je pa nastavio: 

- Nisam se nadao ovakvom dočeku i svaka vam čast što ste došli u ovako velikom broju. Nadam se da će ovako biti i u šestom mjesecu ako uspijemo osvojiti Ligu nacija. Ne žalim zbog rezultata u Kataru, ali mogli smo malo više. 

Budimir je zahvalio sugrađanima.

- Prije svega, Goričani, hvala što ste došli u ovako velikom broju. Vidjeti vas ovdje u svom gradu je nešto posebno. Nema umora. Sretni smo i nadamo se da ćemo se i u budućnosti ovako okupljati - zaključio je. 

Komentara 5

BU
Bukva2
22:27 19.12.2022.

Što se tiče dočeka, iskreno, ljudi su bili fantastični, predivno je bilo osjetiti toliko hrvatstvo, zbilja predivno, neopisivo, igrači su bili fantastični, ali organizacija nula bodova. Pod organizaciju mislim prvo na voditelje 🤦🏻‍♂️, dalje izvođači, Jura Stublić? Stvarno? 🤦🏻‍♂️ Uz dužno poštovanje nula bodova. Pa za Boga miloga samo je trebalo dovesti ljude od fešte, ala Stavros, Dražen Zečić, Mladen Grdović itd., Thompsona ne trebam ni spominjati naravno, dakle sve one izvođače čije su pjesme nakon svake tekme sami igrači pjevali. Pa ona videa je bilo divota gledati. Dakle samo je igračima trebalo dovesti ljude koje oni vole i na čije su se pjesme radovali. Pa ja ne mogu vjerovati. Pa prošli puta su m sabotirali Marka Perkovića Thompsona, ali srećom ne do kraja jer si ga igrači odmah primili sebi u autobus, a sada opet. Mislim, pa za koga se ovo sve radi? Pa za dečke. Pa zašto je onda problem dati "dite materi" dovedite sljedeći puta ljude od fešte i koje ujedno i narod voli!!! Majko mila plače mi se. 🤦🏻‍♂️ Pa oni to nisu zaslužili i vidjelo se na njima da to nije to što bi oni htjeli. Znam da imamo petu kolonu u zemlji, ali da su ovako drski, dakle već drugi puta. E treći nećete!!! Živjela Hrvatska. Dragi Bog blagoslovio Hrvatsku!

CU
Cuturas
21:30 19.12.2022.

Jb vagabundo, i fakin

KA
kažemja
21:51 19.12.2022.

Kralj!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije