Novosti Sport Događanja

STOP SHOP Velika Gorica nudi brojne pogodnosti za nadolazeće blagdane

22.12.2022. / Redakcija

Božićno razdoblje jedno je od najljepših u godini. Period je to kada u ugodnom i veselom okruženju provodimo lijepe trenutke sa svojim najmilijima, uživamo u kvalitetnom druženju, ukusnoj hrani i razmjeni poklona s nama važnim ljudima. Međutim, ovo razdoblje često je obilježeno i stresom oko kupovine potrebnih darova kojima želimo iznenaditi našu obitelj i prijatelje. Što se Božić više bliži dućani i trgovački centri postaju sve više pretrpani, a stres oko nabavke poklona i potrepština kojima ćemo upotpuniti božićni ugođaj i u našem domu postaje sve veći. Upravo stoga, popularni lanac maloprodajnih parkova Stop Shop predstavlja rješenje tog problema. Uz brojne pogodnosti koje garantiraju da pronađete nešto posebno i za one najizbirljivije, prostrani Stop Shop maloprodajni parkovi omogućuju opuštenu i brzu kupovinu koja nije ometena nervozom, gužvom, i dugim redovima.

Stop Shop maloprodajni park Velika Gorica ove blagdanske sezone za vas je pripremio nezaboravne pogodnosti. S velikim izborom modernih odjevnih komada obradovat će vas trgovine New Yorker, Hervis, Sinsay, NKD, KiK koje objedinjuju kvalitetu i pristupačnu kupovinu na jednom mjestu, kao i Deichman, sa svojim širokim izborom obuće za svaku priliku. Božićno razdoblje je vrijeme darivanja, a u DM-u pronađite popuste na parfeme i kozmetiku, koji uvijek predstavljaju dobar izbor kao poklon za vaše bližnje. Po pristupačnim cijenama poklon za sebe ili nekog bližnjeg možete potražiti i u trgovini s najvećim asortimanom dizajnerskih naočala – optici Anda. U trgovini Posteljina.hr možete naći velik izbor posteljina, jer kvalitetna i meka posteljina je uvijek lijep poklon, naročito u hladnim zimskim mjesecima. S obzirom na to da mislimo i na naše ljubimce, u ZOO city svratite po poklon za njih. U trgovini Plodine mođete obaviti cijelu kupovinu kućanskih potrepština, a nakon svega se odmorite uz kavicu u caffe baru Yes.

STOP SHOP Velika Gorica nalazi se na adresi ulica kneza Ljudevita Posavskog 47 u Velikoj Gorici. Velika površina i mnoštvo parkirnih mjesta uz ugostiteljski objekt, zelene površine i igrališta osiguravaju opušteno i raznoliko iskustvo pristupačne kupovine. Upravo zato što STOP SHOP maloprodajni parkovi garantiraju potrošačko iskustvo koje je neopterećeno dugim redovima i nervozom, istovremeno ne podbacujući količinom i kvalitetom svojih proizvoda, nameću se kao jasan konkurent i prihvatljiva alternativa velikim trgovačkim centrima, a samim time i kao odličan izbor za nadolazeći božićni shopping. U sklopu naših STOP SHOP maloprodajnih parkova možete i napuniti svog električnog ljubimca na našim punionicama, stoga ne trebate brinuti kako ćete putovati svojim najmilijima za blagdane.

 

(PROMO članak)


Podijeli