Novosti Sport Događanja

Nakon 15 godina rada i više tisuća ispoliranih vozila, Velikogoričanin je odlučio otvoriti tvrtku specijaliziranu za detailing vozila

23.12.2022. / Redakcija

Postoje dvije vrste ljudi, jednima je automobil samo sredstvo za prevest se od točke A do točke B, dok drugima on predstavlja puno više. Drugoj skupini izrazito je važno da njihov limeni ljubimac bude mažen i pažen. Dolaskom hladnijeg vremena i niskih temperatura na prometnicama je sve više soli i sipine pa karoserija vašeg ljubimca značajnije izložena oštećenjima i koroziji. Upravo zato je važno zaštiti lak na vašem vozilu. A kako smo doznali, nema bolje zaštite od keramičkog premaza, koji nudi višegodišnju zaštitu vozila.

- Keramički premaz štiti lak vozila do pet godina od oštećenja prouzrokovanih udarcima kamenčića i UV zraka, kao i od ptičjeg izmeta. Prije tretmana keramičkim premazom važno je dobro oprati vozilo, popuniti bojom sve sitne pukotine nastale mehaničkim djelovanjem na lak vozila, dobro ga ispolirati te pristupiti nanošenju zaštite na vozilo – rekao je nam je Stjepan Pralas.

Ovaj Velikogoričanin od 2007. godine polira automobile i nakon 15 godina te više tisuća ispoliranih vozila odlučio je pokrenuti vlastiti posao. Priča je krenula u radionici njegovog oca koji je nakon 50 godina otišao u zasluženu mirovinu, a sin je odlučio nastaviti obiteljsku tradiciju. Dok je otac lakirao automobile, Stjepan se specijalizirao za poliranje i vanjsku zaštitu vozila te kemijsko čišćenje unutrašnjosti vozila.

Kako kaže, ljudi slabo održavaju unutrašnjost svojih vozila, a ono je ogledalo čovjekove duše. No, u Luxus detailing Pralas i najzapuštenijim vozilima u stanju su udahnuti novi život.

- Nakon tretmana kod nas unutrašnjost vozila dobije onaj prepoznatljivi miris novog vozila. Nakon toga dovoljno je dovesti automobil jednom mjesečno da se unutrašnjost dobro usiše, a izvana opere keramičkim šamponom. Svatko tko se odluči na kemijsko čišćenje ili poliranje kod nas ima pravo na besplatno pranje vozila – kaže naš sugovornik.

Zamagljeni farovi osim što stvaraju probleme i smanjuju vidljivost tijekom vožnje, predstavljaju i estetski problem. I za taj problem postoji rješenje u paleti proizvoda poznate južnokorejskog brenda Gyeon, koje koriste u ovoj velikogoričkoj tvrtki specijaliziranoj za detaljno čišćenje vozila.

Ne treba zaboraviti da su felge na automobilu važan detalj i da ih je također važno zaštiti, kao i gume. Nakon tretmana tvrtke Luxus detailing Pralas felge će vam biti zaštićene, a gume crne tjednima nakon toga.

Više informacija o cijenama i uslugama tvrtke Luxus detailing Pralas možete dobiti na telefon +385 98 640 261 ili u poslovnici na adresi Gornje Podotočje 54A, Velika Gorica.

Naš sugovornik iskoristio je priliku i svojim sugrađanima zaželio čestit i blagoslovljen Božić te sretnu i uspješnu novu 2023. godinu.

(PROMO članak)

 

 

Galerija slika

Nakon 15 godina rada i više tisuća ispoliranih vozila, Velikogoričanin je odlučio otvoriti tvrtku specijaliziranu za detailing vozila Nakon 15 godina rada i više tisuća ispoliranih vozila, Velikogoričanin je odlučio otvoriti tvrtku specijaliziranu za detailing vozila Nakon 15 godina rada i više tisuća ispoliranih vozila, Velikogoričanin je odlučio otvoriti tvrtku specijaliziranu za detailing vozila Nakon 15 godina rada i više tisuća ispoliranih vozila, Velikogoričanin je odlučio otvoriti tvrtku specijaliziranu za detailing vozila Nakon 15 godina rada i više tisuća ispoliranih vozila, Velikogoričanin je odlučio otvoriti tvrtku specijaliziranu za detailing vozila Nakon 15 godina rada i više tisuća ispoliranih vozila, Velikogoričanin je odlučio otvoriti tvrtku specijaliziranu za detailing vozila Nakon 15 godina rada i više tisuća ispoliranih vozila, Velikogoričanin je odlučio otvoriti tvrtku specijaliziranu za detailing vozila Nakon 15 godina rada i više tisuća ispoliranih vozila, Velikogoričanin je odlučio otvoriti tvrtku specijaliziranu za detailing vozila Nakon 15 godina rada i više tisuća ispoliranih vozila, Velikogoričanin je odlučio otvoriti tvrtku specijaliziranu za detailing vozila

Podijeli