Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GORICA I LOKOSI REMIZIRALI

Krstanović tjedan dana prije 40. rođendana zabio za pobjedu Slavena nad Varaždinom

Slaven Belupo svladao Goricu s 2:1
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
1/4
30.12.2022.
u 17:45

Krenule su pripreme za nastavak sezone SuperSport HNL-a. Farmaceuti su u susretu ugodnih iznenađenja prvenstva u Koprivnici slavili protiv Varaždinaca, dok u Velikoj Gorici nismo dobili pobjednika.

Hrvatski nogometni prvoligaši igraju pripremne utakmice uoči nastavka sezone pa su tako Gorica i Lokomotiva odigrali 1-1, dok je Slaven Belupo svladao Varaždin 2-1. U Velikoj Gorici nije bilo pobjednika u ogledu dva prvoligaša, s tim da je Lokomotiva povela pogotkom Sandra Kulenovića koji je u 61. minuti pogodio s bijele točke.

U samom finišu, u 90. minuti, za konačnih 1-1 je zabio Nikola Vujnović.

22.10.2022., stadion u Kranjcevicevoj ulici, Zagreb - SuperSport HNL, 14. kolo, NK Lokomotiva - HNK Gorica. Nikola Vujnovic. Photo: Igor Kralj/PIXSELL
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Slaven Belupo je na svom stadionu bio bolji od Varaždina s 2-1. Domaći sastav je vodio 2-0 nakon što su pogađali Ivan Krstanović u 16. minuti iz jedanaesterca te Jakov Bašić u 38. minuti. Jedini strijelac za goste iz Varaždina je bio 19-godišnji Niko Domjanić šest minuta prije kraja.

>> Svjetski mediji klanjaju se Peleu i nazivaju ga jednim imenom: Nogomet je izgubio kralja

Komentara 1

T2
Tomo_20
20:11 30.12.2022.

Ipak deda vrijeme za mladjeg!! U bosni ba mozes jos deset godina igrat!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije