Novosti Sport Događanja

Prva sportska uzbuđenja u novoj godini - nastavlja se Hvidra

02.01.2023. / Damir Žbulj

Prva sportska uzbuđenja u novoj 2023. godini ponudit će nam Kup HVIDR-a, legendarni malonogometni turnir, koji se u našem gradu održava u jubilarnom 30. izdanju.

Odigrana je većina utakmica prvog kola, a za ponedjeljak od 17.30 sati zakazana su dva susreta repasaža te zadnjih pet dvoboja prve runde.

Na otvaranju natjecanja najuvjerljivija je bila druga ekipa Gorenc transporta, koja je sa 7:0 porazila CB Vision, a nadmoćan je bio Supersport, koji je sa 6:0 nadigrao PPS Galeković.

Snažno je krenuo i Jako Team, koji je pak s 4:1 svladao Euro Part, dok je ekipa Sport One s 5:1 dobila CB Chelos. Sigurni su bili momci iz CB Va Bene, završilo je 4:0, a ekipa LUTUM nije imala previše šanse...

Chill P-Audio je na penale (8:7) dobio CB Vuglec Matičević, a nakon raspucavanja su prošli i NK Sava Automehanika Lovrić i Tix Servis, koji su u repasaž poslali CB Kod Rojca i Barbieris.

Kova Obrt Pleso je zahvaljujući Martinu Šroleru s 2:0 porazio OPG Ivan, a u okršaju pizzerija uspješniji su bili predstavnici ekipe Z1, koja je s 3:0 nadigrala momčad Pikolina Zagreb. MNK G.P. je u neizvjesnom okršaju s 2:1 svladao Euro Fero, dok je drugo kolo izborio i The Secret Club, 4:2 slavljem nad ekipom BT Servis.

U ponedjeljak od 17.30 sati u goričkoj srednjoškolskoj dvorani prvo se igraju dvije utakmice repasaža (CB Vision - Euro Fero, BT Servis - Euro Part), dok će od 18.50 sati prvo kolo zaključiti okršaji Patria Gym - Carlsberg Croatia, Taxi Bračić - Šinko Car Wash, SC Flegar - Keraterm CB Kod Rojca, Pizzeria Viva - Iličić Mont te Bistro Lav i Gospodari Svjetla, koji bi trebao početi u 21.30 sati.

Podijeli