Novosti Sport Događanja

Dočekajte maturu spremni: POUVG nudi pripreme za državnu maturu

08.01.2023. / Redakcija

Polugodište je završilo, stoga je pravo vrijeme da maturanti zagriju stolicu i bace se na učenje mnoštva gradiva za državnu maturu. Već godinama je ustaljena praksa priprema za maturu kako bi učenici polako i sustavno ponovili relevantno gradivo, a umjesto odlaska u Zagreb, velikogorički učenici moći će se pripremiti i bliže.

POUVG nudi sustavne pripreme za državnu maturu iz raznovrsnih predmeta po različitim razinama. Tako su u ponudi obje razine matematike, engleskog i njemačkog jezika, pripreme iz hrvatskog jezika, fizike, kemije, biologije, informatike te politike i gospodarstva.

Pripreme su namijenjene svima i podrazumijevaju kontinuirani rad uz individualizirani pristup uz predavače koji dobro poznaju sistem mature te pružaju priliku i pojedincima slabijeg predznanja da u zadanom roku ovladaju gradivom.

Termini održavanja priprema također se biraju po potrebama učenika – ili subotom ujutro četiri sata u komadu ili dvaput tjedno po dva sata u večernjem terminu.

Upisi počinju sutra, 9. siječnja, a informacije se mogu dobiti na kontakt telefon 01 6259 806, mobitel 098 316 419 ili preko e-mail adrese obrazovanje@pouvg.hr ili na stranici POUVG-a.

Podijeli