Novosti Sport Događanja

Advent u Gorici među 10 najboljih u zemlji: Goričani i njihovi gosti mjesec dana mogli su uživati u zanimljivim programima i sadržajima

09.01.2023. / Redakcija

Advent u Gorici zauzeo je 10. mjesto u izboru za Najljepši advent kojeg je gradonačelnik.hr proveo pod pokroviteljstvom Ministarstva turizma i sporta. U konkurenciji velikih gradova pobjedu je odnio Osijek, a iza njega su se smjestili Varaždin, Virovitica, Vukovar, Karlovac, Šibenik, Čakovec, Požega, Rijeka i Velika Gorica. Posjetitelji su mogli glasati lajkovima na Facebook stranici gradonačelnik.hr.

Goričani i njihovi gosti mjesec dana mogli su uživati u programima i sadržajima koje je za njih pripremila Turistička zajednica Grada Velike Gorice i Grad Velika Gorica. Centar događanja je bio Park Plemenite općine turopoljske gdje su bili postavljeni klizalište, Božićno selo, ugostiteljske i obrtničke kućice.

Povodom Dana grada na Trgu Stjepana Radića zapjevao je Petar Grašo, a u Parku Plemenite općine turopoljske tijekom prosinca nastupili su Sanja, Marinko i Zec iz Novih Fosila te Najbolji hrvatski tamburaši, a na dočeku Nove godine za dobru atmosferu bili su zaduženi dečki iz grupe Kings.

Sezona klizanja je završila, a ovaj advent ostat će zapamćen kao jedan od najtoplijih. Advent u Velikoj Gorici nažalost je završio, a da nije dočekao zimu.

Podijeli