Novosti Sport Događanja

Kako je živjeti u Hrvatskoj kao LGBT osoba? Stand-up comedy Marine Orsag stiže u Veliku Goricu

09.01.2023. / Redakcija

U Veliku Goricu po prvi puta stiže edukativan stand-up comedy show „Šarena ovca obitelji“ koji izvodi poznata hrvatska komičarka, Marina Orsag.

Kroz mnoštvo šala i anegdota publika će moći saznati kako je to odrastati u jednoj nadasve neobično sklepanoj obitelji s kojom će se u potpunosti moći poistovjetiti, te kako je odrastati i živjeti u Hrvatskoj kao LGBT osoba.

Marina Orsag osnivačica je Večeri otvorenog mikrofona, stand-up comedy radionica te comedy kluba Studio Smijeha, kao i osnivačica standup comedy scene u Hrvatskoj. U sedamnaest godina karijere iza sebe ima preko 3500 nastupa u regiji i svijetu, titulu Najbolje stand-up komičarke Balkana 2013. te najbolje/g komičara/ke Kontinentalne Europe i Rusije 2015, a 2018. godine proglašena je za Europskog heroja humora u Amsterdamu upravo zbog osmišljavanja showa „Šarena ovca obitelji” te showa „Kaj Bre?!”.

Show „Šarena ovca obitelji” je oduševio publiku u puno gradova Hrvatske, Srbije, Slovenije, te je rasprodan i nekoliko puta u Sofiji, Bugarskoj.

U Goricu dolazi u četvrtak, 26. siječnja u 20 sati, u Domu kulture Galženica, a ulaznice su već u slobodnoj prodaji online.

Podijeli