Novosti Sport Događanja

Isprobajte ovaj prekrasan sport: ŽRK Udarnik nudi mjesec besplatnog rukometa u Velikoj Gorici

12.01.2023. / Redakcija

Povodom početka nove godine i Svjetskog prvenstva u rukometu, Ženski rukometni klub Udarnik poziva djevojčice da iskoriste siječanj za besplatno treniranje i besplatan upis u školu rukometa.

Poziv je namijenjen djevojčicama od 7 do 13 godina, a sve one moći će do kraja mjeseca isprobati ovaj prekrasan sport bez plaćanja članarine i upisa.

Članice ŽRK-a od 1. do 4.razreda osnovne škole prijavljene su u dvije lige mini i super mini rukometa koje se igraju u Rugvici jednom mjesečno, a djevojčice 2010./11. godišta i starije igraju 2 lige velikog rukometa, 1.HRL (državna liga) i ŽRL (županijska liga).

Djevojčice će se kroz školu rukometa osamostaliti i socijalizirati kroz igru sa svojim vršnjacima, naučiti će što znači natjecati se, osvajat će medalje i proputovati će sa svojom ekipom cijelu Hrvatsku a i sudjelovati na međunarodnim turnirima u inozemstvu.

Zainteresirane djevojčice mogu se pridružiti na bilo kojem treningu a za više informacija može dati trenerica Martina na broj 098 471130 ili preko e-mail adrese zrkudarnik2000@gmail.com.

Treninzi se odvijaju prema sljedećim terminima:

Djevojčice od 1. do 4. razreda treniraju utorkom i četvrtkom od 19:30 do 21 sat u OŠ Vukovina, srijedom od 20 do 21 sat u OŠ Habdelić, te vikendom u OŠ Hribar.

Djevojčice od 5. do 8. razreda treniraju ponedjeljkom i petkom u 19:30 u dvorani srednje škole.

Čekaju vas iskusni treneri i mnogo zabave,putovanja i druženja!

 

Foto: ŽRK Udarnik

Podijeli