Novosti Sport Događanja

Saša Sabljak trenersku karijeru nastavlja kod Rendulića u Zrinjskom iz Mostara

14.01.2023. / Damir Žbulj

Dolaskom Željka Sopića za trenera u HNK Gorica, koji je u svoj stručni stožer stavio dva pomoćnika, Marka Krnjića i Mensura Mujdžu, za Sašu Sabljaka više nije bilo mjesta u turopoljskom prvoligašu...

Sabljak je morao potražiti novi posao, a našao ga je u BiH, u redovima Zrinjskog iz Mostara, gdje će ponovno surađivati s Krunoslavom Rendulićem, bivšim trenerom Gorice.

Saša je i klupska igračka legenda, četiri godine je nosio kapetansku traku, a i trenersku karijeru započeo je na Gradskom stadionu, u Nogometnoj školi Gorice kao učitelj mlađih pionira i nakon toga juniora.

Uspješno je ovih nekoliko prvoligaških godina obavljao posao pomoćnog trenera prve ekipe, ali novi strateg Sopić nije u njemu prepoznao suradnika.

 

Zato će ovaj marljivi nogometni stručnjak karijeru nastaviti u redovima aktualnih BiH prvaka.

Sabljak je sa svojih 45 godina i aktivni nogometaš, koji protekle tri i pol godine nosio dres Jelačića iz Vukovine, za kojeg je odigrao 68 utakmica te od toga upisao 42 pobjede!

"Saša nam se pridružio u ljeto 2019. godine, u želji da nakon završetka profesionalne karijere i dalje živi ljubav prema ovom sportu."

"Naš 'ministar obrane' svojim je velikim nogometnim igračkim i trenerskim iskustvom bio važan kotačić u ovom stroju. Neće biti lako bez njega i njegov vedar duh će svakako faliti u ekipi!"

"Sale, pratimo tvoje daljnje nogometne korake i čekamo te na čašici razgovora kad god poželiš navratiti!"

"Tvoj NK Ban Jelačić!"

 


HNK Gorica pod Sopićevim vodstvom borbu za opstanak u SuperSport HNL-u nastavlja u srijedu na svom travnjaku protiv Varaždina, u odgođenom dvoboju 17. kola.

Utakmica je na Gradskom stadionu na rasporedu od 15 sati, a krenula je i pretprodaja ulaznica, koje se mogu, ovisno o sektoru, kupiti za tri, četiri ili pet eura. Na dan utakmice cijena je četiri, pet i sedam eura.

Ulaznice je trenutno moguće kupiti online na ulaznice.hr klikom ovdje, putem Aircash aplikacije i u Tisak Media poslovnicama u Velikoj Gorici. Navijači će ulaznice moći kupiti i u Fan pointu, na adresi Kolodvorska 36a, Velika Gorica, od ponedjeljka do srijede te u Tisak Media poslovnicama u Zagrebu i Velikoj Gorici. Najbliža poslovnica u Velikoj Gorici je na adresi Šetalište Franje Lučića 1.

Online prodaja završava u srijedu u 13 sati, kada počinje prodaja na blagajni Zapad.

Djeca do 14 godina imaju besplatan ulaz na sektor C1 na istočnoj tribini, a to vrijedi za sve utakmice koje nisu označene kao visokorizične od strane PU. Na sektor C1 ulazi se isključivo na južni ulaz tribine. Djeca mlađa od 7 godina moraju biti u pratnji jednog roditelja ili skrbnika, koji ima pravo na besplatan ulaz.

Djeca do 7 godina imaju besplatan ulaz na zapadnu tribinu isključivo u pratnji roditelja ili skrbnika i isključivo ako ne zauzimaju sjedeća mjesta na tribini, odnosno ako su u krilu roditelja, koji je prethodno kupio ulaznice za određeni sektor.

ULAZNICE ZA OSOBE U INVALIDSKIM KOLICIMA

Ulaz za osobe s invaliditetom je besplatan i moguće je doći s jednim pratiteljem. Potrebno je prijaviti se na mail info@hnk-gorica.hr do dva dana prije utakmice (ime, prezime i OIB). Navijači kojima su zahtjevi odobreni dobit će povratni odgovor putem maila.

Podijeli