Novosti Sport Događanja

Četvorica mladih vatrogasaca uspješno su prošla usavršavanje na aparatima za zaštitu dišnih organa

16.01.2023. / Redakcija

Dobrovoljni vatrogasci ponos su svojih mjesta i svojih društava pa Novo Čiče i Mraclin ovih dana imaju razloga za slavlje. Četvorica mladih vatrogasaca uspješno je prošlo usavršavanje na aparatima za zaštitu dišnih organa. Josip Valec i Mateo Azinović iz DVD-a Novo Čiče te Otto i Željko Babić iz DVD-a Mraclin položili su ispit u Javnoj vatrogasnoj postrojbi Grada Zagreba.

- Zahvaljujemo Vatrogasnoj zajednici grada Velike Gorice što su nam omogućili predmetno usavršavanje te instruktorima JVP Zagreb i JVP Velika Gorica na profesionalnom i kvalitetnom pristupu kod obuke – poručili su iz DVD-a Novo Čiče.

- Ovaj program, tečaj i ispit, u organizaciji Vatrogasne zajednice Grada Velike Gorice u funkciji je osposobljavanja vatrogasnih kadrova našega područja za tehnološki sve složenije, ali i sve efikasnije, aparate i postupke kojima se vatrogasci danas služe. Čestitke dečkima na položenom ispitu – dodali su iz DVD-a Mraclin.

Uz dečke iz ova dva DVD-a ispit su položila i četiri pripadnika DVD-a Kurilovec, po dvojica iz DVD-ova Ribnica, Vukovina i Turopolje te jedan iz DVD-a Strmec Bukevski.

Foto: Facebook/DVD Novo Čiče/DVD Mraclin

Podijeli