Gorica ide u goste poljuljanom Dinamu, treneru Sopiću na dispoziciji svi igrači

Susret na Maksimiru igra se od od 17:30 sati
press sopic i steen

Samo tri dana nakon utakmice protiv Varaždina, nogometaše Gorice čeka novi prvenstveni dvoboj kontra Dinama na Maksimiru. Ogled 18. kola SuperSport HNL-a na rasporedu je u subotu od 17:30 sati.

-Dečki koji su jučer istrčali su definitivno dali svoj maksimum na onakvom terenu. Jedini segment s kojim ne mogu biti zadovoljan je realizacija, ali zadovoljni smo načinom na koji smo se borili i s kakvim gardom smo izašli. Na kraju nas sreća nije nagradila, ali nadam se da će se negdje drugdje vratiti- osvrnuo se trener na svoju prvu službenu utakmicu na klupi Gorice.

-Nema se što puno kriti, Dinamo je favorit u toj utakmici. Za bilo koju ekipu gostovanje na Maksimiru je zahtjevno, jer ekipa takve kvalitete kao što je Dinamo ti ostavi “mrvice”. Ako ih uzmeš onda se možeš nečemu nadati, u suprotnom je teško do bilo kakvog uspjeha, odnosno boda ili tri- zaključio je Sopić.

Kadar Gorice bit će puno širi, jer pravo nastupa imaju i petorica novih igrača – Ćosić, Bralić, Fućak, Matavž i Petković.

-Svaka utakmica je važna za nas. Dinamo je jak protivnik, ali mi znamo svoje snage, imamo i nove igrače i očekujem dobru utakmicu- rekao je Steenvoorden.

Grad
Hrvatska
Sport
Velika Gorica
Zagrebačka županija