Novosti Sport Događanja

Vrhunac Turopoljskog fašnika, ne propustite zabavu pod maskama uz Zakon šutnje i Mineu!

17.02.2023. / Ivana Ćurić

Sve je spremno za vrhunac 114. Turopoljskog fašnika u našem gradu. Velika fašnička povorka starta u 14 sati, a nakon defilea maskiranih sudionika, slijedi zabava uz Zakon šutnje i Mineu u centru grada.

-Velika fašnička povorka proći će našim gradom u subotu 18. veljače od 14 sati. Dvadesetak grupa već je u niskom startu, samo nam trebate vi, draga publiko, kako bi 114. Turopoljski fašnik bio najbolji do sada!-poručili su iz Turističke zajednice Grada Velike Gorice. Na ruku sudionicima ide i iznadprosječno toplih 17 stupnjeva koje za sutra najavljuju meteorolzi.

Maskirana i vesela povorka kreće od Školske ulice, uz Tržni centar pa do Hotela Bijela ruža gdje je predstavljanje fašničkih skupina koje su u konkurenciji za vrijedne nagrade. Sve će voditi nenadmašni Mario Petreković uz pomoć Fašničke princeze i asistenciju Pajceka, Luka i Žira.

Nakon predstavljanja maskirane skupine nastavljaju svoju povorku do Parka dr. Franje Tuđmana gdje se nalazi fašnički šator spreman da primi sve željne zabave nakon proglašenja pobjednika. Na licu mjesta slijedi i fašnička veselica uz DJ-a, Zakon šutnje i Mineu. Pridružite im se uz masku, pjesmu i ples!

Podijeli