Novosti Sport Događanja

Ukrali pića u vrijednosti preko 300 eura: Boce "Jackyja", gina i konjaka na meti lopova

24.02.2023. / Ivana Ćurić

Velikogorička policija ovih dana privela je kraju kriminalističko istraživanje nad više osoba zbog tri krađe u goričkim trgovačkim centrima u kojima su prvenstveno lopovi krali žestoka alkoholna pića.

Dvojica muškaraca, 31-godišnjak i 32-godišnjak iz Sesveta privedena su zbog krađe koja se dogodila 8. veljače u trgovini Plodine.

-U trgovini u Ulici Ljudevita Posavskog dvije muške osobe oko 16 sati iskoristili su okupiranost i nepažnju djelatnika kao i činjenicu da je u dućanu bila gužva te su otuđili dvije boce gina, tri boce Jack Danielsa od 0,7 l i tri boce Jack Danielsa od 1 litre-izvijestili su iz goričke policije. Šteta nastala ovim kaznenim djelom procijenjena je na 162 eura.

No, nije to jedina krađa alkoholnih pića ovog mjeseca. Ispostavilo se da je 31-godišnjak iz Sesveta počinio krađu 4. veljače u istoj trgovini kada je ukrao dvije boce gina i bocu konjaka, ukupno vrijedne 151 euro.

Dvojca počinitelja, 25-godišnjak s prebivalištem u Slavoniji te 24-godišnjak iz zagrebačke Pešćenice, u Sparu  u Ulici Matice hrvatske ukrali su 24. siječnja također bocu Jack Danielsa i poveću količinu tunjevine Rio Mare čime je nastala šteta od 192 eura.

Protiv svih počinitelja podnesene su kaznene prijave.

Podijeli